Cupa, visul FRUMOS al lui Dinamo! 'Cainii', calificati in SEMIFINALE dupa victoria de la Calarasi! Aici ai tot ce s-a intamplat in Dunarea Calarasi 1-3 Dinamo

Dinamo Cupa Romaniei Dunarea Calarasi Cupa Romaniei Cupa, visul FRUMOS al lui Dinamo! 'Cainii', calificati in SEMIFINALE dupa victoria de la Calarasi! Aici ai tot ce s-a intamplat in Dunarea Calarasi 1-3 Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Martie 2021, 21:50
Data actualizarii: Joi 04 Martie 2021, 22:09

Dinamo este a patra echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei!

DUNAREA 1-3 DINAMO

Min. 90+3: Final de meci la Calarasi! Dinamo castiga cu 3-1 si se califica in semifinalele Cupei Romaniei alaturi de Universitatea Craiova, Viitorul Targu Jiu si Astra.

  • Dunarea Calarasi - Dinamo, LIVE TEXT de la ora 20:00 | Adversar accesibil pentru dinamovisti care viseaza sa castige Cupa! Echipele probabile

Min. 67: Goool Dunarea Calarasi! Marius Fotescu inscrie dupa o gafa uriasa a portarului Esanu! Portarul dinamovist a iesit gresit pe o centrare din partea dreapta si jucatorul Dunarii i-a luat fata si a marcat cu o lovitura de cap!

Min. 62: Goool Dinamo! Anton a trimis o centrare din partea dreapta, un jucator al Dunarii trimite spre propria poarta, iar mingea respinsa de portarul Began ajunge la Florin Bejan care inscrie in poarta goala!

Min. 56: Puscas primeste cartonsul galben dupa un fault din spate asupra lui Morsay!

Min. 46: A inceput repriza a doua!

Min. 45+1: Final de prima repriza!

Min. 44: Goool Dinamo! Steliano Filip trimite o centrare pentru Anton, care reia foarte bine din voleu cu pamantul si il lobeaza pe portarul Krell!

Min. 43: Ricardo Grigore primeste cartonasul galben dupa un fault asupra lui Kanda!

Min. 38: Primul cartonas galben al meciului! Rauta este avertizat dupa un atac foarte dur cu talpa al lui Rauta asupra lui Carstocea!

Min. 32: Goool Dinamo! Paul Anton trimite un sut senzational de la 30 de metri si il invinge pe Krell!

Min. 20: Gazdele cer penalty dupa un duel intre Esanu si Ciucur! Portarul dinamovist a iesit sa boxeze o centrare, insa odata cu mingea l-a lovit si pe mijlocasul Dunarii!

Min. 18: Tudoran trimite pe poarta din zona punctului de la 11 metri, insa Esanu retine fara probleme.

Min. 10: Asediu la poarta lui Dinamo! Carstocea trimite un nou sut foarte bun pe poarta 'cainilor', insa Esanu este intr-o forma foarte buna si respinge din nou in corner!

Min. 8: Esanu are o noua interventie foarte buna! Sava trimite un puternic din afara careului, dar portarul lui Dinamo respinge in corner!

Min. 7: Ocazie uriasa pentru Dunarea! Kanda profita de o greseala a lui Puljic si suteaza din 6 metri, insa Esanu iese foarte bine si inchide unghiul!

Min. 5: Prima ocazie pentru Dinamo! Anton suteaza puternic de la 30 de metri, dar Krel respinge in corner!

Min. 1: A inceput meciul!

19:45 Ionel Gane a declarat ca principalul obiectiv al lui Dinamo in acest sezon este Cupa Romaniei si a vorbit despre momentele prin care a trecut dupa infrangerea rusinoasa cu Viitorul.

"Daca am castiga Cupa am salva sezonul. Suntem in situatia in care suntem, iar trofeul ar aduce foarte multa bucurie suporterilor.

Nu a fost deloc usor. Lucrurile nu merg bine, mi-am asumat acest lucru din momentul in care am venit la echipa. Stiam situatia, au fost momente bune, meciuri pe care le-am castigat, dar cand lucrurile nu merg bine si pierzi unul sau doua meciuri te astepti si la presiune", a spus Ionel Gane inainte de meci.

Intrebat despre posibilitatea sa isi dea demisia in cazul in care Dinamo ar rata calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, Gane a spus: "Nu m-am gandit la acest aspect, m-am gandit cum sa le ridic moralul jucatorilor si sa le recastig increderea"

19:15 Ionel Gane schimba sistemul de joc pentru meciul de la Calarasi. Antrenorul dinamovist renunta la 4-4-2 si va juca un sistem cu 3 mijlocasi centrali, Achim, Rauta si Anton. Cel mai probabil Dinamo va fi asezata intr-un 4-3-3 cu Morsay si Fabbrini in benzi si Gueye singurul atacant.

Cristi Pustai va trimite in teren urmatoarea echipa:

 

Krell- Rus, Crisan, Varela, Sirbu- Ciucur, Puscas, Sava, Carstocea- Tudoran, Kanda

Rezerve: Began, Badea, Fotescu, Djuric, Tache, Salceanu, Calu, Bud, Petre


Ultimul meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei le pune fata in fata pe Dunarea Calarasi si Dinamo. 

"Cainii rosii" au un adversar accesibil si spera sa poata salva acest sezon cu o prestatie cat mai buna in Cupa. 

Echipa lui Cristi Pustai are, insa, un parcurs bun din punct de vedere sportiv, fiind neinvinsa in meciurile oficiale disputate in Liga a 2-a in 2021, si nu s-ar lasa usor invinsa in aceasta faza a Cupei Romaniei. 

Dinamo si Dunarea Calarasi s-au mai intalnit pana acum in 4 meciuri directe, la nivelul Ligii 1, fiecare echipa impunandu-se in cate o partida, iar alte doua dueluri incheindu-se la egalitate. 

Echipele deja calificate in semifinalele Cupei Romaniei sunt Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Tg. Jiu si Astra. 

Partida dintre Dunarea Calarasi si Dinamo este programata in aceasta seara, de la ora 20:00, si va fi transmisa in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Echipele probabile: 

Dunarea Calarasi: Began - Sirbu, Sandru, Wiktorski, Salceanu - Tudoran, Puscas, Djuric, Ciucur - Kanda, Bud

Dinamo: Esanu - Radu, Ehmann, Grigore, Filip - Nepomuceno, Anton, Achim, Fabbrini - Gueye, Magureanu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!