Oferta BOMBA pentru Dan Petrescu dupa UMILINTA de la Roma! Clubul care e dispus sa ii achite clauza de reziliere ii pregateste un salariu de SEIC

Dan Petrescu AL Nasr Riad CFR Cluj Europa League Oferta BOMBA pentru Dan Petrescu dupa UMILINTA de la Roma! Clubul care e dispus sa ii achite clauza de reziliere ii pregateste un salariu de SEIC
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 23:37
Data actualizarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 23:41

CFR Cluj a pierdut rusinos in deplasarea de la Roma, 5-0. 

Problemele de lot si-au spus cuvantul pentru campioana Romaniei, care a suferit cea mai grea infrangere din istorie in cupele europene in deplasarea de la Roma. 

La finalul partidei, Dan Petrescu s-a aratat dezamagit de situatia de la club din nou, dupa ce a declarat ca vrea sa plece de la echipa in urma meciului cu Gaz Metan din etapa trecuta. 

Cluburilor nu le-a trebuit mult dupa mesajul transmis de antrenor, astfel ca au venit si ofertele. Conform Fanatik, Al Nasr Riad a facut o super oferta pentru antrenorul CFR-ului, iar cele doua parti ar urma sa se intalneasca pentru a incepe negocierile unei eventuale mutari. 

Arabii i-ar pregati lui Petrescu un salariu anual de 2.5 milioane de euro si sunt dispusi sa achite clauza de reziliere care s-ar invarti in jurul sumei de 500 000 de euro, anunta sursa citata. 

Contratul lui Petrescu cu campioana Romaniei expira in anul 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!