"Est-europenii provoaca primul scandal de la EURO U21! Romanii acuza teoria conspiratiei!" Ce scrie presa germana inaintea meciului din semifinale

Romania U21 EURO U21 Germania U21 Mirel Radoi Nationala "Est-europenii provoaca primul scandal de la EURO U21! Romanii acuza teoria conspiratiei!" Ce scrie presa germana inaintea meciului din semifinale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2019, 16:06
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2019, 16:10

Romania U21 va juca in semifinalele EURO U21 contra Germaniei, joi, ora 19:00.

Romania U21 a avut un parcurs incredibil la EURO U21. Nationala condusa de Mirel Radoi a castigat partidele cu Croatia si Anglia a si remizat cu Franta in ultimul meci al grupei.

Jurnalistii germani scriu ca "federalii" romani si staff-ul lui Radoi sufera de teoria conspiratiei dupa ce UEFA a schimbat ora de disputarea a meciului din semifinale. Initial, Romania - Germania fusese programat la ora 22:00, insa imediat dupa terminarea partidei cu Franta, UEFA a anuntat ca meciul tricolorilor se va juca la ora 19:00.

"Est-europenii provoaca primul scandal de la turneul final. Dupa ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis sa schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversata. Romanii acuza teoria conspiratiei, spunand ca italienii se razbuna pentru ca echipa lor este responsabila pentru eliminarea gazdelor. Meciul de la Bologna va incepe la o temperatura de 41 de grade Celsius, un adevarat chin pentru fotbalisti. Un oficial al Federatiei a spus ca aceasta este o crima!", scriu jurnalistii de la Bild.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!