Real Madrid viseaza la un nou trofeu in Liga Campionilor! "Nimic nu este imposibil" Solari vrea sa faca istorie pe Santiago Bernabeu!

Real Madrid Ajax Amsterdam Liga Campionilor Santiago Bernabeu Zinedine Zidane Spania Real Madrid viseaza la un nou trofeu in Liga Campionilor! "Nimic nu este imposibil" Solari vrea sa faca istorie pe Santiago Bernabeu!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019, 12:53
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2019, 12:56

Real Madrid a castigat ultimele trei trofee Uefa Champions League!

Santiago Solari a reusit sa revitalizeze jocul madrilenilor, iar "galacticii" au ajuns acum la cinci victorii consecutive in La Liga. Barcelona mai are doar 6 puncte avans in fata rivalei din Madrid, iar Sergio Ramos & Co spera sa castige toate cele trei trofee in acest sezon.

Solari a fost intrebat daca Real Madrid are forta sa castige si in acest an trofeul Uefa Champions League. Sub comanda lui Zidane, Realul a scris istorie, castigand competitia in ultimii trei ani, performanta unica in istoria moderna a acestui sport.

"Nimic nu este imposibil pentru Real Madrid", a spus Santiago Solari.

Antrenorul a vorbit si de dubla cu Ajax din optimile Ligii Campionilor: "Ajax este cunoscuta pentru munca depusa la nivel de tineret, pentru angajamentul lor in ceea ce priveste tinerele talente si fotbalul ofensiv. Aceasta dubla va fi dificila, ca toate celelalte intalniri din Champions League", a adaugat Solari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!