VIDEO Românii fac legea la Gaziantep! Sorescu, Drăguș și Niță au făcut spectacol în meciul cu Beșiktaș

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2024, 21:43
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2024, 21:46

Gaziantep a obținut o victorie importantă în campionatul Turciei, la primul meci jucat după plecarea lui Marius Șumudică. 

Gaziantep a învins, luni, pe teren propriu, scor 2-0, pe Beşiktaş, în etapa a 29-a din competiția internă. Cele două goluri ale gazdelor au fost înscrise de Deian Sorescu şi Denis Drăguş, în urma unei acțiuni personale.

La primul meci după demiterea lui Marius Şumudică, noul antrenor al echipei, Volkan Kazak, a început cu patru români titulari în faţa lui Beşiktaş.

Deian Sorescu a marcat în minutul 9, din pasa lui Jamiro Monteiro. Beşiktaş a căutat golul egalizator, însă Denis Drăguş a majorat avantajul gazdelor în minutul 85 şi Gaziantep s-a impus cu 2-0, nu înainte ca Florin Niţă să apere un penalty executat de Cenk Tosun, în minutul 89.

Florin Niţă, Deian Sorescu, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la învingători. Maxim a ieşit în minutul 90, iar Drăguş în minutul 90+4.

Gaziantep a urcat pe locul 15, după a opta victorie din acest sezon şi a doua în ultimele nouă etape. Echipa românilor are 31 de puncte, în timp ce Beşiktaş este pe locul 4, cu 46 de puncte.

Denis Drăguș, mesaj pentru Marius Șumudică

La scurt timp după anunțul plecării, internaționalul român a postat pe contul de Instagram în care apare alături de antrenor, cu mesajul: "Mulțumesc pentru tot!". 

La sfârșitul anului trecut, atacantul naționalei a dezvăluit că Marius Șumudică a avut o contribuție importantă în creșterea sa de formă din acest sezon, deoarece i-a dat foarte mare încredere.

"A fost o perioadă mai grea, ne bucurăm că am trecut peste ea, mai ales că sărbătorile au alt gust în momentul în care câștigi. Ne-am făcut sărbătorile mai frumoase.

Mă bucur că am reușit să marchez, mă bucur că am câștigat fără drept de apel, părerea mea. O să avem o lună ianuarie de foc.

Da (2023 a fost cel mai bun an al său). A doua parte, pentru că prima nu a fost așa cum mi-am dorit. A doua parte pot să zic că e cea mai bună din cariera mea, mă simt foarte bine, mă simt extraordinar.

Șumi mi-a dat o încredere enormă, îi mulțumesc enorm și mă bucur că pot să-l ajut. De-abia așteptăm să jucăm și să ne bucurăm", a spus Denis Drăguș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!