(P) Pariuri pentru meciul România - Norvegia din Liga Națiunilor

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2020, 11:27
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2020, 11:30

Partida este programată duminică de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro TV. 

După eșecul de la Oslo (0-4), Echipa Națională de Fotbal a României are șansa de a-și lua revanșa în fața reprezentativei Norvegiei, în penultimul meci din Liga Națiunilor. 

Pasionații de pariuri au la dispozitie o oferta bogata pentru meciul din Nations League, însă demn de subliniat este că Norvegia este favorită, deși joacă în deplasare. Astfel, cota la agentia de pariuri online Unibet, cota pentru o victorie a norvegiei este 2.10 la ora redactarii acetui articol.

În cele 7 întâlniri directe, România a câștigat o dată, a pierdut de 2 ori, iar 4 meciuri le-a încheiat la egalitate cu Norvegia. Singurul succes a fost consemnat în anul 1981, scor 1-0, la București. Acum, România ocupă locul 3 în grupa 1 din Liga B, cu 4 puncte, în timp ce Norvegia este clasată pe poziția a 2-a, cu 9 puncte, la egalitate cu liderul grupei, Austria. Pentru echipa țării noastre, miza acestei partide de duminică seară este revenirea încrederii, căci anterior au fost trei înfrângeri consecutive în meciurile oficiale cu Islanda, Norvegia și Austria. Succesul cu Belarus (5-3) este prea puțin momentan pentru a consolida un trend pozitiv.

Pariuri România - Norvegia: trei pariuri interesante

1. Ambele marchează - cotă 1.77 la Unibet

În meciul amical cu Belarus, România a reușit 5 goluri, iar Mirel Rădoi spune că echipa va avea un joc ofensiv. Norvegia a obținut în meciul tur o victorie categorică și ar putea juca mai relaxați la București, context în care gazdele au șanse mari de a marca cel puțin un gol. Desigur, oapeții au demonstrat cât de periculos este atacul lor și cel mai probabil vor înscrie din nou. În toate cele 5 meciuri oficiale disputate pe parcursul acestui an, România nu a putut apăra bine poarta în fața ofensivei adversarilor. Mai exact, echipa a primit în medie 2 goluri în fiecare meci oficial din 2020. În aceste condiții, poate avea succes un pariu pe situația în care ambele echipe marchează - cotă 1.77 în oferta agenției de pariuri online Unibet.

2. Peste 1.5 goluri marcate de Norvegia - cotă 2.18 oferită de Unibet

Norvegia este foarte eficientă în atac, marcând de 11 ori în cele 4 meciuri din Liga Națiunilor. România a resimțit direct forța ofensivei nordicilor, cu impresionantul Erling Haaland în prim-plan. În 3 din ultimele 4 meciuri oficiale, România a primit cel puțin 2 goluri. Până și în amicalul câștigat cu Belarus, echipa antrenată de Mirel Rădoi a încasat 3 goluri. Dincolo de toate acestea, România are și absențe în defensivă - Vlad Chiricheș, Mihai Bălașa, Dragoș Grigore și Andrei Burcă. Pariul pe faptul că Norvegia va marca cel puțin de două ori la București are o cotă foarte atractivă la Unibet - 2.18.

3. Norvegia câștigă cel puțin o repriză - cotă 1.60 la Unibet

Despre diferențele dintre România și Norvegia vorbesc foarte clar statisticile prezentate mai sus în acest articol. Trebuie să recunoaștem că oaspeții meciului de duminică seară au o formă superioară, o echipă cu valoare mai mare decât cea a reprezentativei României. Pe platforma Unibet poate să fie selectat pariul pe faptul că Norvegia câștigă cel puțin o repriză - cotă 1.60. În 4 din cele 5 meciuri oficiale din 2020, România a pierdut cel puțin o repriză.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!