Primăria Capitalei: În Parcurile Herăstrău și Cișmigiu a fost împrăștiată otravă pentru șobolani, periculoasă pentru copii și animale

20 iunie 2018, 15:48

Otrava pentru șobolani, împrăștiată la întâmplare, a fost găsită în parcurile Regele Mihai, fost Herăstrău, și Cișmigiu. Iar alarma a dat-o primăria Capitalei.

Primăria a atras atenția cetățenilor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) și Cișmigiu, că persoane necunoscute au împrăștiat pe spațiul verde și alei grăunțe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii șobolanilor. Substanțele sunt  extrem de periculoase pentru copii și animale.

Până la remedierea completă a situației, Primăria Capitalei solicită maximă atenție, în special în cazul copiilor și al animalelor.

Potrivit Primăriei, angajații ALPAB au strâns toate capcanele care fuseseră sparte, au anunțat firma de pază și Poliția Locală să-și intensifice acțiunile de patrulare și verifică în continuare aleile și spațiile verzi din parcurile Herăstrău și Cișmigiu. m

Firma Coral, responsabilă de acțiunile de deratizare din București, a sesizat Poliția, pentru identificarea și pedepsirea vinovaților.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă