loader
Foto

Galerie foto

Actorul Andrei Duban a pleacat flămând de la „Politică şi delicateţuri”

Pe 19 mai, Mircea Dinescu îi invită pe telespectatorii TVR 1 la o ediție „Politică și delicatețuri” plină de umor, în compania actorului Andrei Duban. De ce pleacă invitatul nemâncat aflăm duminică, de la 14.30.

 

Pregătit să-și impresioneze invitatul, Dinescu dă o fugă până la Selgros, de unde cumpără un iepure de casă, fără să știe, însă, că musafirul său are și el un iepure. Nu în tigaie, ci animal de companie, numit Caramel. „Când am văzut iepurele ăla fără piele și lucios, mi-a venit să mor, am crezut că nu-i adevărat, că e o farsă, o glumă!”,  mărturisește Duban, după ce își mai revine din șoc.

(w882)

Amuzat de sensibilitatea invitatului său, Dinescu pune iepurele într-un ceaun cu ulei încins și îl însoțește cu legume, nu înainte de a-l împăna cu șunculiță de la Cetate. Cu stilul și verva binecunoscute, Andrei Duban spune bancuri, râde și mărturisește că este un gurmand și un pofticios. Doar că, de această dată pleacă flămând din bucătăria lui Mircea Dinescu.

(w882)

(w882)

În cramă, discuția continuă în aceeași notă amuzantă, poetul își descoase musafirul care, între două glume, povestește cu sinceritate despre copilăria sa, familie și carieră. Nici maestrul Tudorache nu se lasă mai prejos și le cântă două piese lăutărești celebre. Așadar, dacă doriți să vă amuzați și să ascultați muzică lăutărească autentică, vă așteptăm duminică 19 mai, de la 14,30, la TVR 1, la o nouă ediţie Politică şi delicateţuri.

(w882)

Despre Andrei Duban

S-a născut pe 19 iunie 1972, la București. Este absolvent al UNATC, secția actorie. A jucat pe scenele teatrelor Ion Creangă, Bulandra și Teatrului Național din București, în filme artistice și filme de televiziune. A realizat și prezentat emisiuni la Tele 7 ABC, TVR, Kanal D, Antena 2 și face stand-up comedy. Este căsătorit și are un fiu, Armin.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...