Primarul Gabriela Firea a declarat că viceprimarul Aurelian Bădulescu a ajuns la conferința de presă în care s-a îmbrâncit cu Nicușor Dan pentru că presa solicitase, cu o seară înainte, „puncte de vedere tehnice” la bilanțul pe care candidatul PNL-USR îl făcea a doua zi, potrivit Hotnews.ro.

Gabriela Firea a declarat că Aurelian Bădulescu și directorii din primărie aveau programată o verificare în zonă la lucrările din Prelungirea Ghencea așa că, dacă tot erau acolo, au vrut să prezinte un punct de vedere al Primăriei „vizavi de minciunile” lui Nicușor Dan.

Cu o seară înainte de organizarea conferinței de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitați de către reprezentanții presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanțul care se dorește a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am și făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferință de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârșit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea. De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcția infrastructură, investiții, sunt de fiecare dată la fața locului. Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus, care era o metaforă și un paralelism la declarația domnului europarlamentar Rareș Bogdan care a afirmat în cadrul unei ședințe interne de partid că pe timpul pandemiei Gabriela Firea a arătat că e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns în dulap, nu face parte din ce am dorit noi să exprimăm, și anume un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau în teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau și vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”, a spus Firea, la Digi 24.

În timpul conferinței de presă susținută, vineri, în Prelungirea Ghencea, de Nicușor Dan, a intervenit viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a adus un dulap și l-a întrerupt constant pe candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susţinut de PNL şi USR, a organizat o conferinţă de presă la Prelungirea Ghencea, prezentând un bilanţ al mandatului Gabrielei Firea.

Sursa foto: Captură Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri