O explozie a avut loc duminică la stația de metrou Tineretului, călătorii fiind evacuați înainte ca aceasta să aibă loc.

Potrivit Observator, în garnitura de metrou au apărut probleme în timp ce se îndrepta, de la staţia Unirii, către Tineretului. În vagoane a fost resimţit miros de fum, iar trenul a oprit între cele două staţii.

Când a ajuns în staţia Tineretului, călătorii au ieşit din vagoane. Garnitura a rămas fără călători, iar, în momentul în care a plecat din staţie, s-a produs o explozie.

Staţia de metrou Tineretului a fost temporar închisă, iar garniturile de metrou nu au oprit. În jurul orei 21:50, situaţia a revenit la normal.

Reacţia Metrorex, după explozia de la metrou Tineretului

În urma incidentului de duminică seară, Metrorex a venit cu precizări într-un comunicat.

“Metrorex informeaza ca astazi, 20.09.2020, in jurul orei 20:40, la statia de metrou Tineretului, a fost sesizata o defectiune la trenul care circula pe firul 2. Conform procedurilor aplicabile in astfel de situatii, echipele Metrorex au intervenit cu actiuni specifice pentru remedierea si degajarea situatiei. Circulatia trenurilor a fost reorganizata astfel:

-trenurile au circulat fara oprire prin statia Tineretului

-s-a circulat in sistem pendula pe relatiile: Pipera-Unirii 2 si Berceni - Unirii 2.

Facem mentiunea ca siguranta publicului calator nu a fost pusa in pericol in nicio secunda, acesta fiind informat permanent prin instalatiile de sonorizare de la nivel peron.
Incepand cu ora 21:50 situatia a fost remediata si circulatia a fost reluata in conditii normale!
Precizam ca statia de metrou Tineretului se afla pe Magistrala a 2 a care este propusa pentru modernizare, fiind necesara realizarea si modernizarea instalatiei Interlocking. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!", se afirmă în comunicat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri