Antena 3 CNN Actualitate O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu. Ironii la adresa lui Manda și Olguţa Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"

O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu. Ironii la adresa lui Manda și Olguţa Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"

O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu. Ironii la adresa lui Manda și Olguţa Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"
11 Oct 2018   •   08:23

O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu a fost făcută publică de România Tv, în care acesta îi ironizează pe Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, în timp ce poveşte despre discuţiile din CEx. În replică, cei doi au spus că Ţuţuianu minte şi că discuţiile au decurs altfel.

"Au mai luat cuvântul Olguţa Vasilescu care începuse şi ea să dea lecţii că nu ştiu şi ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniştrilor care au senzaţia că dacă s-au aşezat pe un scaun sunt şi ei mai deştepţi. Era pe vremea comuniştilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieşit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguţa Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte. M-a înjurat mai temeinic decât alţii", afirmă Adrian Ţuţuianu, potrivit înregistrării audio prezentate, miercuri seară, de România Tv.

Senatorul PSD aminteşte şi de Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, despre care spune, în discuţia cu primarii social-democraţi din judeţul Dâmboviţa, că este "o fătucă simpatică, dar nu a lucrat toată viaţa ei intr-o funcţie ca asta. Săptămâna viitoare e un proces cu tac-su şi frate-su pe evaziune fiscală".

În replică, senatorul PSD Claudiu Manda a dezminţit că au existat astfel de exprimări în ultima şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, în care a fost discutată timp de mai bine de opt ore scrisoarea membrilor PSD care i-au cerut demisia din funcţia de preşedinte al partidului lui Liviu Dragnea, scrisoare semnată şi de Ţuţuianu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close