Antena 3 CNN Actualitate Raluca Prună, despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă: Aşa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă

Raluca Prună, despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă: Aşa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă

Raluca Prună, despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă: Aşa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă
04 Ian 2017   •   14:49

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, miercuri, în legătură cu înregistrările făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiţă, că "aşa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă", potrivit Agerpres.

"Le-am urmărit şi nu aş dori să fac niciun fel de alt comentariu în afară de faptul că aşa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă", a declarat Raluca Prună la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Marţi, Sebastian Ghiţă a prezentat o înregistrare audio care conţine un dialog ce ar fi purtat de Băsescu cu un interlocutor, fostul preşedinte afirmând că ar avea înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi Camelia Bogdan.

Potrivit fişierului audio prezentat de Ghiţă, cel care ar fi Traian Băsescu vorbeşte despre "stat mafiot" şi declară, răspunzând unei întrebări privind dosarul Voiculescu: "Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: Mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau: Am vorbit cu Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. (...) Camelia Bogdan (...) a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!".

În replică, miercuri, Traian Băsescu a scris pe Facebook că aceste înregistrări sunt reale, dar editate de autor, fapt care creează unele confuzii, adăugând că nu s-a întâlnit niciodată cu judecătoarea Camelia Bogdan şi nici nu a discutat cu aceasta despre dosarul lui Dan Voiculescu.

Potrivit lui Băsescu, înregistrările au fost făcute în cadrul unor discuţii private în ultimele luni ale anului trecut.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Raluca Prună
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close