Antena 3 CNN Politică Senatorul USR Mihai Goțiu ar fi fost bătut în timpul unei emisiuni tv de sociologul Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Goțiu ar fi fost bătut în timpul unei emisiuni tv de sociologul Mirel Palada

 Senatorul USR Mihai Goțiu ar fi fost bătut în timpul unei emisiuni tv de sociologul Mirel Palada
13 Sep 2017   •   22:50

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că a fost bătut cu pumnii și picioarele în pauza publicitară a unei emisiuni la o televiziune de știri. Agresorul ar fi sociologul Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta.

"Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele", a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

Palada pare să fi fost provocat în direct de Goțiu, care l-a făcut de mai multe ori nesimțit pentru faptul că îl întrerupea. "
M-am săturat de nesimțiți care vorbesc peste tine. Asta e definiția de dicționar. În pauză, domnul Palada mi-a spus să nu îi mai spun nesimțit. I-am spuscă asta e definiția, moment în care a sărit cu pumnii. Mi-a dat doar un pumn în gură, am observat o julitură la picior", a spus Goțiu.

Incidentul a fost confirmat și de moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, după pauza publicitară.

 

×
Subiecte în articol: Mirel Palada Mihai Goțiu bătaie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close