Antena 3 CNN Politică Ștefan Stoica: ”Cerem demisia din funcție a primarului interimar al Craiovei, candidat PSD”

Ștefan Stoica: ”Cerem demisia din funcție a primarului interimar al Craiovei, candidat PSD”

Ștefan Stoica: ”Cerem demisia din funcție a primarului interimar al Craiovei, candidat PSD”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Stoica Stefan
21 Mai 2017   •   16:13

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, i-a solicitat duminică primarului interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, să demisioneze din funcţie şi din Consiliul local. Motivul a fost că acesta şi-ar fi depus candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei din partea PSD, iar la alegerile din iunie 2016 a fost ales în CL din partea altei formaţiuni politice. 

"Am înţeles că azi domnul Genoiu şi-a depus candidatura din partea PSD. În mod normal, de azi nu mai avem nici primar interimar, pentru că dacă este corect, dacă este cinstit, dacă respectă legea, domnul Genoiu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de primar interimar, din CL Craiova, pentru că dânsul a fost ales pe listele partidului domnului Băsescu, Partidul Mişcarea Populară. Îi solicităm public să îşi dea demisia, să respecte legea, dacă nu, mâine îi vom solicita în scris domnului prefect să îi înceteze mandatul", a spus Ştefan Stoica. 

Acesta a mai afirmat că în campania electorală candidatul PNL va fi susţinut de primarii liberali din marile oraşe, precum Nicolae Robu de la Timişoara şi Ilie Bolojan de la Oradea. 

”Noi venim în faţa electoratului cu un om integru, un om care a demonstrat în administraţie, a fost consilier judeţean, senator, un om care a demonstrat că este serios, care nu a avut probleme cu legea şi ştie ce probleme au craiovenii. Va fi susţinut în toată această campanie electorală de primari ai noştri din ţară, precum primarul Timişoarei, îi va fi alături domnul Ilie Bolojan de la Oradea, un om care în ultima perioadă a atras investiţii private de peste 200 de milioane euro", a mai afirmat Stoica. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: demisie primar candidat functie PSD alegeri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close