Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a Simonei Halep după victoria din turul 3 de la Indian Wells. Ce a deranjat-o și de ce l-a chemat pe Darren Cahill

Prima reacție a Simonei Halep după victoria din turul 3 de la Indian Wells. Ce a deranjat-o și de ce l-a chemat pe Darren Cahill

Prima reacție a Simonei Halep după victoria din turul 3 de la Indian Wells. Ce a deranjat-o și de ce l-a chemat pe Darren Cahill
14 Mar 2016   •   09:11

Simona Halep a câștigat după doar o oră și 5 minute meciul cu Ekaterina Makarova din turul 3 de la Indian Wells, scor 6-2, 6-4, scrie GSP.

Jucătoarea noastră a avut o problemă din cauza vântului puternic, însă se bucură că a reușit ca în cele din urmă să câștige.

"A fost un meci greu, vântul m-a deranjat, dar sunt fericită că am jucat bine și în cele din urmă am cștigat. Le mulțumesc celor care au rămas până la această oră în tribune și m-au susținut.

Am avut meciuri grele anul ăsta, dar antrenorul meu,Darren Cahill, m-a ajutat mult. De aceea l-am și chemat la finalul setul doi, ca să mă ajute cu acel break", a zis Halep după meci conform Dolce.

Halep l-a chemat pe american pe bancă pentru a o sfătui, când scorul era 5-4 și urma să servească pentru meci. Jucătoarea noastră a avut unele probleme la începutul anului cu închisul meciurilor, dar de această dată nu a avut emoții în fața adversarei.

×
Subiecte în articol: Simona Halep indian wells Darren Cahill
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close