Instanţa supremă respinge contestaţia lui Liviu Dragnea şi menţine sechestrul în dosarul Tel Drum

Postat la 10 octombrie 2018 59 afişări

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, miercuri, contestaţia lui Liviu Dragnea la sechestrul pe avere dispus de DNA în dosarul Tel Drum, astfel că preşedintele PSD rămâne cu măsura asiguratorie.

Instanţa supremă respinge contestaţia lui Liviu Dragnea şi menţine sechestrul în dosarul Tel Drum

Procurorii au pus, în luna noiembrie anul trecut, sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Ulterior, liderul PSD a contestat măsura sechestrului, însă miercuri magistraţii au respins această contestaţie ca fiind inadmisibilă. Avocatul liderului PSD a declarat, miercuri, că argumentele prezentate au vizat un răspuns favorabil de la OLAF.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.