Orban a răbufnit în prima şedinţă PNL după referendum: O să dau cu bâta şi voi aplica statutul

Postat la 08 octombrie 2018 65 afişări

Preşedintele PNL Ludovic Orban i-a avertizat, în prima şedinţă a BEx al partidului, pe liberalii care îl contestă că va lua măsuri şi va pune în aplicare statutul formaţiunii, au declarat surse politici, pentru MEDIAFAX. Liderul liberal le-ar fi spus acestora că "va da cu bâta".

Orban a răbufnit în prima şedinţă PNL după referendum: O să dau cu bâta şi voi aplica statutul

Prima şedinţă de luni a Biroului Executiv al PNL, după eşecul referendumului, a fost una tensionată. Orban, i-a criticat pe contestatarii acestuia, susţinând că „nu mai înghite astfel de comportament” şi a avertizat că „va da cu bâta” şi că va aplica statutul partidului, au delcarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Mai mulţi deputaţi PNL liberali, cum ar fi Nicolae Giugea, Ioan Bălan au cerut sancţiuni împotriva colegilor care sunt nemulţumiţi de preşedintele PNL, Ludovic Orban, au adăugat sursele menţionate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.