Peste 10.000 de români îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în destinaţii exotice

Autor: Alina Oprea Postat la 05 octombrie 2015 54 afişări

Cel puţin 10.000 de români îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în locuri exotice, plătind în medie între 1.500 şi 3.000 de euro, estimează agenţia Eturia, specializată în vacanţe personalizate şi destinaţii exotice.

Din total, 3.000 de locuri sunt rezervate prin Eturia.

Cele mai multe cereri s-au înregistrat pentru excursii în Cuba, Maldive, Republica Dominicană, Thailanda şi Mexic.

"Anul acesta, românii s-au gândit din timp la vacanţa de iarnă, începând să îşi rezerve sejururile de Crăciun şi Revelion încă din luna iunie, pentru a beneficia de reducerile de tip early booking. Până în prezent, peste 40% dintre locurile disponibile în portofoliul Eturia pentru perioada sărbătorilor au fost deja achitate. Eturia are rezervate prin toată lumea 3.000 de locuri pentru vacanţele de iarnă ale românilor, incluzând şi bilete de avion achiziţionate din timp (...), acest sezon fiind cel mai important din punct de vedere al vânzărilor", se arată într-un comunicat al companiei.

Faţă de anul trecut, agenţia a înregistrat, până în prezent, o creştere de 15% a cererilor pentru sejururile de iarnă.

"Tariful unui sejur la plajă în destinaţii celebre precum Republica Dominicană sau Cuba începe de la 2.250 de euro/ persoană şi poate ajunge până la 2.930 euro/ persoană, tarif în care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile şi vizitele la unele obiective turistice. În cazul circuitelor, cum sunt cele în Argentina, Vietnam, SUA sau Mexic, tarifele încep de la 2.270 euro/ persoană şi pot ajunge la 5.000 euro/ persoană, în funcţie de complexitatea sejurului şi numărul de zile. Pentru cei ce preferă să dea şi un aer de aventură vacanţei, un safari de Revelion în Kenya ajunge la 2.590 de euro/ persoană", spun reprezentanţii agenţiei de turism.

Cea mai scumpă vacanţă vândută până în prezent de Revelion în 2015 a fost un circuit de două săptămâni în Argentina şi Brazilia, pentru un cuplu, în valoare de 25.000 euro, cu zboruri la business class.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
VACANŢE IARNĂ,
/actualitate/peste-10-000-de-romani-isi-vor-petrece-sarbatorile-de-iarna-in-destinatii-exotice-14796112
14796112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.