Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold, printre ei fiind şi Emil Boc

Autor: Vasile Măgrădean Postat la 01 august 2015 360 afişări

Peste 60.000 de persoane au asistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la concertul susţinut de Avicii la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Untold, printre spectatori numărându-se şi primarul Emil Boc.

Artistul Avicii, unul dintre headlinerii Festivalului Untold care se desfăşoară la Cluj-Napoca, a urcat pe scena de la Cluj Arena la ora 1.30, conform programului, şi a început show-ul cu cel mai recent hit al său, "Waiting for Love". Spectacolul, care a durat o oră şi jumătate, a fost însoţit de jocuri de lumini, fum şi focuri de artificii, iar Avicii a prezentat majoritatea pieselor sale, care au fost cântate şi de public.

Printre cei prezenţi la concert s-a numărat şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, împreună cu soţia sa, Oana, edilul recunoscând că este fan Avicii şi că are ca tone de apel pe telefonul mobil una dintre piesele artistului.

"A fost o atmosferă extraordinară şi nu cred că te poţi simţi decât nemaipomenit în prezenţa atâtor mii de tineri, care dau atât de multă energie pozitivă şi optimism, şi am încredere că generaţia aceasta este una responsabilă. Sunt nişte tineri minunaţi şi mă bucur că au valori în care cred, sunt civilizaţi şi se bucură de fiecare moment. Muzica la care asistă şi pe care încerc şi eu să o înţeleg este una a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoriţii mei, pe care îi am la suflet", a spus Boc.

El a menţionat că piesa sa preferată de la Avicii este "Wake Me Up".

Primarul Clujului a stat pe gazon, în mijlocul publicului, spunând că aşa se simte cel mai bine atmosfera de concert.

Potrivit informaţiilor postate pe pagina oficială de Facebook a primarului Emil Boc, la concert au asistat peste 60.000 de persoane.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, este un DJ şi producător din Suedia, născut în anul 1989. În anii 2012 şi 2013 s-a clasat pe locul al treilea în "Top 100 DJs" al revistei "DJ Magazine".

Festivalul Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca, de joi până duminică, fiind evenimentul principal al proiectului Cluj-Napoca 2015 - Capitală Europeană a Tineretului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AVICII,
CONCERT,
UNTOLD
/actualitate/peste-60-000-de-spectatori-la-concertul-avicii-de-la-festivalul-untold-printre-ei-fiind-si-emil-boc-14660177
14660177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.