Întrebat dacă îl va invita la comisie pe Daniel Dragomir, Claudiu Manda a spus: "Din punctul meu de vedere, da. Rămâne să vedem ce zic şi colegii. Acuzaţiile sunt unele destul de grave, rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta la comisie şi ce documente va prezenta comisiei. O să cer transcriptul la emisiune şi, dincolo de ce a spus domnul Dragomir acolo, important este ce documente poate să prezinte comisiei". 

Manda a fost validat de Parlament preşedinte al Comisiei de control al activităţii SRI în locul lui Adrian Ţuţuianu. 

"Le mulţumesc colegilor pentru încredere şi pentru vot, nu cred că trebuie să vorbim de o chestiune de priorităţi, Comisia de control al activităţii SRI are nişte reguli foarte clare şi cred că este foarte important să respectăm legea şi să vedem ce se întâmplă acolo", a afirmat Manda. 

El a spus că predecesorul său, Adrian Ţuţuianu, este "un profesionist" şi, probabil, multe dintre lucrurile bune pe care le-a făcut la comisie vor fi preluate în mandatul său. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, marţi, că dezvăluirile făcute luni seara la un post de televiziune de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, trebuie să facă subiectul unor audieri la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI. El a calificat afirmaţiile lui Dragomir drept "foarte grave", dacă se confirmă. 

AGERPRES