A murit Ionela Prodan

Cântăreața Ionela Prodan a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut luni seară de fiica artistei, Ana Maria Prodan, printr-un mesaj tulburător postat pe pagina sa de Facebook.

„Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele!!! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot raiul și în inima mea!  (…) Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun si simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”, a scris Ana Maria Prodan pe pagina sa de pe rețeaua  socială.

Ionela Prodan era internată la Spitalul Elias din Capitală, decedând ca urmare a „acutizării unor afecţiuni cronice”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

8 Comentarii

  1. D-ZEU S-O AJUTE ACOLO UNDE S-A DUS. A IMPRESIONAT, A CANTAT, S-A FACUT PLACUTA SI POATE A FOST O MAMA FOARTE BUNA. SIMPLIFICAND GANDURILE, MULTUMIM DIN SUFLET D-NEI IONELA PRODAN. PACAT…ERA DESTUL DE TANARA!

  2. Dumnezeu s-o odihneasca, frumos glas mai avea ! Ce inseamnaa boala ?! Putea sa mai traiasca cel putin 20 ani.

  3. Numai pot. Trei zile si trei nopti vor fi bocete pe scarile catedralelor si la TV de parca a murit castigatorul premiului Nobel pentru pace. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va muri Piersic.

  4. Normal nimic pe lumea asata nu-i mai de pret decat un VIP, nici un medic, nici un profesor, nici macar electricianul care ”aduce” lumina in sala de operatie si in casa, trebuie facut doliu national. In 1970 inaite de un turneu in SUA si Canada moare in accident Marioara Tanase, iar peste doi ani sotul indurerat devine tata alaturi de inlocuitoarea canteretei decedate. Miracol?

  5. In loc sa-i organizeze o inmormantare decenta, au transformat totul intrun circ ieftin

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.