(VIDEO) Scene de război pe o stradă din Târgu Neamţ

Două clanuri rivale de romi, formate din câteve zeci de persoane, s-au luat la bătaie, joi seară, pe o stradă, în oraşul Târgu Neamţ. S-a aruncat cu bâte, topoare şi furci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamț, Georgiana Moşu, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal între două familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au reuşit să îi convingă să înceteze scandalul, astfel că au tras cinci focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat reprezentantul Poliţiei Neamţ.

La faţa locului au fost solicitate forţe suplimentare, astfel că au ajuns şi lucrători de la Serviciul de intervenţii speciale, precum şi jandarmi, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„În acest dosar se fac cercetări pentru tutlburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru identificarea celor implicaţi”, a adăugat sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Asta este Romania cu Dragnea premier din umbra si secretara de la Videle la MAI! Din pacate in multe localitati din tara au loc astfel de evenimente, asa zisa presa centrala e ocupata insa cu agendele facute de altii, nu sa serveasca cititorii.Infractorii au prins si mai mult curaj odata cu legile de tot rasul votate de clica PSD-ALSE in parlament, iar politia si adevarata jandarmerie, nu cea pusa de doamna cu microfoanele sa bata protestatarii sunt demoralizate! Cand toate strazile din Romania vor ajunge asa, nu numai ca va fi prea tarziu, dar unii dintre noi nu vor mai apuca sa se lamenteze.

  2. Cineva sa-i duca pe politistii romani la filmele cu Piedone. Ala avea tactica. Ii lasa sa se omoare intre ei si cine mai ramanea in viata era arestat.

  3. Aceasta este Romania reala, nu cea din Bucuresti cu piste pentru bicicletesi si autobuze cu etaj si aer conditionat. Dupa 28 de ani democratie, brunetii fac legea prin comunitatile din tara si MAI trimite un singur politist cu un pistol model 1970 sa faca ordine. Huoo legiitorilor hoti care in numele drepturilor omului permiteti ca politistii platiti din banii poporului sa fie injungheati pe la spate. Modificati dracului odata legea si dati pentru ultraj 30 de ani de puscarie ca sa-i linistiti pe bruneti. Si nu mai dati ajutoare sociale pentru cei peste 18 ani si apti de munca! Sa plece dracului in Africa la munca!

  4. Partenerii nostri strategici au o vorba:” the good indian is the dead indian „.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.