Buzărnescu: „Pot fi un exemplu pentru multă lume”

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 57 WTA, a pierdut, sâmbătă, prima finală WTA din cariera sa, cea de la Hobart. Românca a fost învinsă de belgianca Elise Mertens (39 WTA), în ultimul act al turneului, scor 1-6, 6-4, 3-6.

Meciul a durat două ore şi 32 de minute, fiind întrerupt de patru ori din cauza ploii.

Pentru Mihaela Buzărnescu, a fost însă o săptămână foarte bună la Hobart. A jucat finala și a reușit să acceadă în topul primelor 50 de jucătoare de tenis din lume. De luni românca se va afla pe locul 44 WTA și va juca în primul tur la Australian Open contra Carolinei Wozniacki.

Jucătoarea româncă a felicitat-o la finalul partidei pe adversara sa, iar în ce o privește a spus că poate fi un exemplu pentru multă lume.

„Felicitări lui Elise pentru încă o victorie, sper că va juca la fel şi la Australian Open. Vreau să le mulţumesc părinţilor şi oamenilor din staff-ul meu şi antrenorului meu, apreciez efortul pe care l-a depus în revenirea mea. Le mulţumesc organizatorilor, directorul turneului şi copiilor de mingi, dar şi oamenilor care au venit să ne susţină în această săptămână. A fost o săptămână minunată pentru mine. Ascensiunea mea arată că poţi reuşi indiferent de ceea ce se întâmplă. Cred că pot fi un exemplu pentru multă lume. Tenisul e un sport competitiv, trebuie să lupţi până la final, pentru că fiecare punct contează. De asemenea, partea mentală contează foarte mult”, a declarat Buzărnescu.

Mihaela se afla pe locul 590 la început de 2017.

Pentru performanța sa de la Hobart, Buzărnescu a obţinut 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, iar Mertens 43.000 de dolari şi 280 de puncte.

Elise Mertens a câştigat turneul şi anul trecut.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Mamaaa ! E mai urîtă chiar decit Haleapa ! Ca la „modestie” („Pot fi un exemplu pentru multă lume”), sigur o intrece !

    • @Roland Garoi. Amice , sunteti cam badaran ! Cred ca nu ar fi trebuit speculata afirmatia pe care o citati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.