Comisia de control a SRI, anunț privindu-l pe Coldea

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, dorește să fie audiat la Comisia parlamentară pentru controlul activității serviciului.

Președintele Comisiei, Claudiu Manda, a declarat că va stabili, în ședința de marți a forului când urmează să fie audiat, adăugând că acesta i-a spus că dorește să se prezinte la audieri.

„Urmează să adresăm și să stabilim ziua în care să îl invităm pe domnul Coldea. Am înțeles și am avut o discuție cu domnul Coldea. A spus că dorește să vină la Comisie, că dorește să lămurească toate aceste aspecte și urmează să stabilim o zi, să trimitem invitația oficială și să îl așteptăm la comisie. Mâine vom discuta acest lucru, la ședință”, a declarat Manda, la Parlament.

Întrebat dacă Comisia de control a SRI poate face ceva în cazul înregistrărilor legate de practicile făcute de unii procurori de la DNA, Manda a răspuns: „Dacă vorbim de practicile procurorilor, nu este de competența Comisiei, doar dacă ar fi vorba de ofițeri SRI. Singurul care are oarecum legătură cu Comisia, din ce am văzut aseară, este domnul Dragoș. Și să vedem cine este domnul Dragoș, dacă este de la SRI și cum a fost această colaborare. Concret, atât pot să spun. Nu pot să mă pronunț înainte de a discuta în cadrul Comisiei, dar o să discutăm acest subiect și când vom avea o concluzie o să o prezentăm la momentul respectiv.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Vine coldea si incepe ;mandea tu ai facut ai dres ,urmatorul tot asa ,apoi la chestii esentiale sa vezi ca sint clasificate trrr ,trrrr ,trrrr .Ura traiasca comisia sa mai facem una in locul celei de la sipa ,bam .

  2. TREBUIE FACUTA O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata lumii ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.