Copil însemnat pe faţă de educatoare

Copil însemnat pe faţă de educatoare. Un copil a fost scris cu pixul pe faţă de educatoare, pe motiv că a fost neascultător. S-a întâmplat în grădiniţa din localitatea gorjeană Valea Pojarului. Incidentul a ajuns la urechile conducerii Inspectoratului Şcolar din Gorj, care a demarat deja o anchetă. ” Incidentul este regretabil, este o manifestare total nepotrivită şi cel puţin o mustrare în faţa colegilor va primi doamna educatoare, activitatea îi va fi monitorizată. Nu mai există incidente similare în activitatea pe care a desfăşurat-o”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al IŞJ Gorj. Tatăl băiatului a transmis fotografiile cu preşcolarul scris pe frunte directorului instituţiei de învăţământ, însă educatoarea în vârstă de 30 de ani a prezentat o altă variantă, spunând că i-a făcut un semn mic. ”Copilaşul are patru ani. Am discutat cu tatăl. Eu am aflat luni, dar în niciun caz nu anticipam pozele pe care le-am văzut. Mi s-a spus că i s-a făcut un semn aidoma unui abţibild pentru că nu şi-a rezolvat o parte din sarcinile de lucru. Am vorbit şi cu doamna educatoare. Dacă doamna educatoare a greşit, personal cred că a greşit, o comisia va lua nişte măsuri care vor merge, în funcţie de gravitate, până la o sancţiune disciplinară care să-i arate dumneaei că aşa ceva nu se poate pune în practică în sistemul educaţional. Cadrele didactice nu trebuie să fie pedepsitorul şcolii. Nu ştiam că are astfel de porniri. Doamna nu o recunoaştea aşa cum am văzut eu în poze. Spune că i-a făcut un mic semn”, a spus, la rândul său, Vasile Spiridon, directorul Liceului Tehnologic Bustuchin, instituţie de care aparţine grădiniţa.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. cu fierul roşu, mesajul rezistă mai mult timp…aviz „profesioniştilor” din învăţământul preşcolar…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.