VIDEO De ce vrea PSD să facă „un miting mare”

Liviu Dragnea confirmă informațiile privind organizarea unui miting de către PSD. Dragnea a anunțat luni după-amiază, după ședința Comitetului Executiv, că PSD va organiza „un miting mare pentru susținerea familiei tradiționale”.

”Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a susținut Dragnea.

Mitingul va fi organizat în București.

Pe 10 aprilie, preşedintele PSD a prezentat priorităţile legislative ale social-democraţilor, printre care și organizarea referendumului pentru definirea familiei.

„Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze. Poziţia mea, şi cred că şi cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată – susţin această modificare a Constituţiei şi anume că familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia”, afirma Liviu Dragnea.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

Liviu Dragnea după CExN al PSD, la Parlament – 16.04.2018

Declarații de presă susținute de președintele #PSD Liviu Dragnea după reuniunea Comitetului Executiv Național, la Parlament

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 16 aprilie 2018

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8501 Articole
Author

12 Comentarii

  1. Si pe a cui bani, tov Dragnea? Iar pe banii statului? Cum nu da d-zeu un partid cu oameni responsabili si sa va puna sa platiti toate aceste manifestatii de 2 bani pe banii poporului. Si daca nu are partidul sa ii platiti personal-daca nu aveti atunci cu ani de puscarie. Ca ne-am saturat de asemenea batjocura la adresa poporului. Sa faci miting, pentru ce? Ca sunteti IRESPONSABILI? Sau ce/ sa va aprobe o mana de oameni ca faceti bine ce faceti? Vai si amar de asa tara cu asemenea conducatori…

    • Ete domnu` ce ofuscat e… dar mitingurile neautorizate #rezist si alte prostii de acelasi gen, erau moca te pomenesti…de cotizatii de partid ai auzit!?…termina cu acest fariseism populist ieftin…Dar ce un partid, oricare ar fi el nu are voie sa organizeze legal un miting!? De ce!? Nu-dai tu voie bibicule!?

  2. Va fi un alt experiment populist, la fel cum a fost cel pentru reducerea numarului de parlamentari la 300. Metodele celor care au ajuns la butoanele PSD sunt asemanatoare cu ale pedelistilor.

  3. Să se adune și să strângă niște gunoaie de pe undeva nu-s în stare, dar să inventeze teme fără miză doar așa ca să-și arate mușchii, îi duce mintea!

  4. e anul în care curcubitaceele vor fi asimilate cu ambrozia…

  5. Si ponta a facut o mare demonstratie de forta si a sfirsit acolo unde ii este locul, adica la cosul de gunoi al istoriei.

  6. Eu cred ca lui Dragnea s-a făcut pofta de excursie, mici și bere. Vreo doua marfare de mici, cisterne de bere și basculante de muștar plus chelnerii, nu e de colea! Eu nu îl cred ca e în stare nici de trei sute de mii de turiști.

  7. Sigur ca actuala Putere: PSD-ALDE are asa un mare apetit de a se mitingi dupa ce Opozitia le-a transmis multe vorbe grele prin adunarile din pietele oraselor si de care anumite zone ale ochilor albastrii nu sunt straine si nici sotul doamnei Carmen ! Cred ca pe fondul temei oficiale a mitingului PSD-ist ” definirea familiei ” adica: ” familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia ”, cred ca poporul psd si simpatizantii lor vor debusa toata frustrarea fata de lozincile receptionate de la cei din Opozitie in demonstratiile respectivilor din ultimul an ! Sa vedem zice chiorul, sa auzim zice surdul !

  8. Securistii tai IR au distrus PNTCD-ul si acum PSD-ul dupa ce au intrat toate cizmele de securisti!

  9. Ponta, despre mitingul anunțat de Dragnea: Să ne spună liderii noștri politici cum trăiesc la București cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele, cum își aranjează divorțurile.

    Fostul premier Victor Ponta a criticat decizia de organizare a unui miting pentru familia tradițională anunțată luni de Liviu Dragnea, despre care spune că este „încă un exemplu de impostură și manipulare”. „Să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu și cum trăiește el în „familia tradițională”, spune el într-o postare pe Facebook, în care face referire la „amantele” liderilor politici.

    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22396823-ponta-despre-mitingul-anuntat-dragnea-spuna-liderii-nostri-politici-cum-traiesc-bucuresti-secretarele-cum-amante-mai-tinere-dect-fiicele-cum-aranjeaza-divorturile.htm

  10. Si dece sa nu faca? #rezistii fac cand vor, comunitatea zglobie LGBT iese despuiata si vopsita, la fel. Sau va e frica de oamenii normali la cap, care nu mai suporta mizeriile morale impuse de globalisti? O sa iesim si o sa manifestam pentru consfintirea in Legea Fundamentala a conceptului de familie. Cui nu-i place, sa plece!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.