Infernul lui Udrea și Bica din închisoare

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a vorbit la Antena 3, despre condițiile în care stau fostul ministru și fosta șefă a DIICOT Alina Bica în închisoarea din Costa Rica.

Acesta a precizat că în închisoare nu este apă caldă, ci doar apă rece și nu i-a putut duce medicamente Elenei Udrea.

„Din ce am apucat eu să vorbesc cu ele nu au avut momentan niciun fel de probleme. Despre condițiile de acolo nu știu foarte multe pentru că nu am reușit să intru în penitenciar atât de mult încât să văd anumite detalii. Noi stăm de obicei separat într-o cameră.

Singurul lucru pe care îl știu despre condițiile de acolo este că nu au apă caldă – se spală doar cu apă rece, iar ea fiind o mamă care a născut acum două săptămâni are nevoie de anumite condiții și cei de la penitenciar nu m-au lăsat să-i aduc o anumită medicamentație de care ea are nevoie”, a spus Alexandrov.

Adrian Alexandrov a precizat că Elena Udrea și-a văzut fetița în arest.

„Situația Elenei e una nefericită. Prima dată când am fost cu fetița la ea, pentru că încerc să nu mă duc foarte des acolo pentru că plouă foarte mult aici – și ea având doar 10 zile nu este mediul tocmai propice să fac drumuri cu ea la Elena – în momentul în care a văzut-o a pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâșiat mie inima și sufletul. Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil. Nici nu cred că-și poate imagina cineva prin ce situație trecem în momentul de față „, a completat bărbatul.

Elena Udrea și Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audiență la un judecător săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două, a mai anunțat Adrian Alexandrov.

„Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audiență la un judecător din Costa Rica. Ele așteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8516 Articole
Author

36 de Comentarii

  1. Cred ca singurul roman care o regreta pe Nutzy (atentie, am spus roman, deci e clar ca din start Basila nu e inclus !) e primarul din nu mai stiu ce comuna care acum citiva ani, la o „vizita de lucru” a plescoaicei, sub „scuza” ca o ajuta sa urce pe cal, a profitat golaneste ca sa-i pipaie bucile ! (greu sport, nene, si calaria asta ! parca mai usoara e proba de saritura a gardului, noaptea, la Cotroceni ! …) E adevarat, ar mai fi si Theodor Bazaconschi, dar care se pare ca, in ciuda unei partide de curling intens acesta n-a beneficiat din pacate de o bucatica de … biiiip ! … a divei blonde !

  2. nu am citit decat titlul, este revoltator ca transformati in articol situatia a doua persoane cu probleme din cele cateva mii de cetateni romani aflati intr-o situatie dificila fie in strainatate fie in tara, au fost cazuri in care au murit descoperindu-se ca-s nevinovate, parca si in Polonia pt. un portofel si voi presa/tv zilnic aveti titluri, despre MARILE DOAMNE ale neamului cu sau fara prefixul de prima, la care ar trebui adaugat si cel juridic, lasati-le sa-si rezolve necazurile discret, vreti sa le ajutati faceti donatii sau cereti sa le luati locul in care se afla…

    • Mai basistule, nu e vorba de doua persoane, ci de doua infractoare, condamnate definitiv la inchisoare si care au fugit in alta tara. Noroc cu INTERPOL-ul, ca le-a prins. N-ai decat sa le plangi de mila. Noi, nu!

  3. Cata suferinta pe bagaboantele basiste – sensibilitati nu ca a romanii carora le-a inchis spitalele si le-a introdus programul de austeritate pentru a avea de unde fura (pentru a se da in barci in toata lumea si a imbogati, acum, avocatii straini). Despre suferintele cu apa calda, e antrenata mititica cu raceala de pe timpul cand proba telegondola cu Pinalti. Totusi, taticutul asta (intretinutul si mesagerul lacrimogen al condamnatelor) din ce-si castiga existenta pentru a plati huzurul prin strainataturi?

    • Eee … cum adica din ce-si cistiga existenta ?!? S-a lipit si el ca cocoșatu’ de gard, acolo unde a simtit ca e malaiu’ … Fara banii palmati cred ca poti sa fi sigur ca bagaboanta fezandata n-ar mai atrage atentia nici macar unui homeless !

  4. Romania incotro ? S-a ajuns la Breaking News datorita unor penale care fug de lege ,de puscarie. Latrina 3, care avea o obsesie cu Udrea, acum ii plange de mila, toti lingaii care o injurau,acum plang cu lacrimi de crocodil. Halucinant ! Cica, Statul Paralel i-a facut-o…. Si-a facut-o singura . Punct. Dragnea next 🙂

    • Nu numai ca i-o facu statul paralel, dar o sa ii jumuleasca conturile curand, vantul o sa sufle prin ele, pfuuu, pfuuuu, are grija Baselu sa se umfle cu banii stoarfei arabesti, multe pricepu el dupa si scorpionul nu iarta, asa ca fin i-o trage si la Nuti, urmeaza sosul cucuriguu-gaga ca prea se foira securistico-malefic pe langa matrozel-prezidel, urmeaza Daddy Dragnea…asa rand pe rand, hotoii mai mari ii belesc de comori pe cei mai mici.

  5. Băi muiere plângăreață, de ce ați fugit în Costa Rica? Să vină aici şi are şi apă caldă…escroaca Elena Udrea. Metoda e clară: furați cât puteți,stați 3-4 ani la bulău şi râmaneti cu lovelele furate….. Si Tăriceanu mai instigă la evaziune prin legea prejudiciului recuperat….dar cea de confiscarea extinsă a averilor….o uită acest manechin ofilit si senil.

  6. o minunată telenovelă, cu actori de prim rang, a cărei acţiune se petrece, unde altundeva? în America latină. Hoy presentamos: episodul cu mama sfâşiată de durere, la vorbitorul din bulău. Tatăl, neras, cu privirea stinsă şi vocea înecată de durere, îi arată pruncul pintre gratiile reci şi insensibile, iar mama, arestată abuziv, cade pe podeaua rece, ca trăznită. Vă ordon: umpleţi hârdaiele cu lacrimi calde, ca să facă şi sărmanele fugare o baie caldă…

    • FAOARTE FRUMOS ! SE VEDE CA SUNTETI UN OM SENSIBIL LA DURERILE SEMENILOR ! SI TALENTAT SCENARIST ! NU MAI VORBESC DE A 3….CE MAI JELESC ALDE CIUVICA , BADEA , PRECUCERNICUL GIDEA , ABRAHAM !

    • andrei. e vorba de durerile semenilor tăi, nu ai mei. Eu sunt om, nu jivină…

  7. a nascut acum cateva zile…zici matali…si cat a costat „nasterea”…dramoleta asta mi aminteste de o situatie similara petrecuta dupa 90 (1990)..un makedon a facut chiar mai multe rele decat se puteau face in Romania acelor vremuri..si când a fost prins si judecat a gasit…. fereastra dashkisa si a tulito in State.dupa o vreme ca sa se inchida gura lumii romanesti..s a facut o propaganda ca make i la ultima suflare si dorinta lui este sa fie ingropat in pamantul scump al…..Romaniei. si asa autoritatuile s au trezit la un PF cu un muribund ca finnd make disparutul..ce a urmat nu a mai scris ziarul..poate o operatie estetica ,poate o schimbare da sexetc…si omu cred ca o duce bine mercik

    • Ala era securist in slujba altei puteri, esalonul numit si tradatorii poporului roman pt generatii, dar esti prea vag si nu cred ca le facu el cele mai boacane, nu avu raiul de dp`89le fatidic astui popor excrocat.

  8. io cred ca ELODIA a fost un scurt metraj fata da serialu cu bagaboanili aste..vreau o poza cu specatacolul … nutzi pa olitza…uaaa..uaaa

  9. Doua penale care ar trebui sa dea banii furati inapoi. Cine crede ca nu au furat este fraier.

    • Or sa fie mai multi fraieri in continuare, banii lor intra la pestele cel mare. Da`frumos a scapat base de japita asta, pe cand iese ii sufla vantul in conturi; or s-o tina acolo cat trebuie ca sa ii ia totul, rasa pe pita e, Albinuta o sa isi poarte zdrentele de firma ca doar acelea or sa ii ramana.

  10. De la shopping în Paris pâna la puşçăria din Costa Rica e drum lung. Dar dovedeşte că unde există voință…există şi un drum.
    Jar aceste escroace model pentru Romania…numai prin SRI , fără SIE, au fost demascate şi anihilate. Cât de intervenția DGSE sau a DST ( SIE si SRI francez ) numai abureli ale marinarului Basescu , mafiotul no.1 al României.

  11. MARELE ANSAMBLU DE CANTECE SI DANSURI AL ARMATEI UNIUNII SOVIETICE,CONDUS DE DIRIJORUL RUS DE ORIGINE EVREIASCA ALEXANDROFF-LE PARDONE.alexandrov-,VA EFECTUA UN LUNG TURNEU IN TARA CUCERITA DE
    SPANIOLI LA COSTARICA,SAU CICO DIN PORTO RICO, SI SUBJUGATA DE TRUPELE RAZBOINICE AZMERICANE IMPERIALISTE, SI FARA OM PE LUNA. IN SPECTACOL, LA CURUL GOL SI CU GRILAJ LA ODAITA, DOUA HOATE DIN EUROPA SOCIALISTA. NUMELE LOR,DOMNILOR!!!!! CELEBRELE CONDAMNATE LA INCHISOARE….ELENA PUDREA DIN FLESCOI SI COLEGA DE SUBSOL….GAGALINA BIBICA…DIN MAHALAUA BISNITARILOR :LE DOROBANTI SI LE FERENTARI.CELE 2 HOATE VOR JONGLA CU EUROII SI VOR DANSA LA BARA ROTUNDA.ANSAMBLUL SE VA INTOARCE
    PESTE 30 DE ZILE CU CELE 2 PUSCARIASE IN COSTUME CU DUNGI SI CATUSE DE AU. .MULTUMIM PENTRU ATENTIE.
    corespondenta din bulaul costache,ILIUTA GARNEATA,ruda cu cele 2 baragladine suiate.

  12. Dece se plang astea?Ca n-au apa calda in puscaria din Costa Rica ?Au posibilitatea ca ceara trimterea in tara lor si vor avea toate conditiile pe care nu le au acolo!!!!Cred ca mas media audio si mai ale video pierd prea mult timp prezentand doua personaje condamnate si care au fugit din tara ,trimise sau nu.Apropo,din ce bani traiesc cele doua ,impreuna cu neamurile,de aproape un an de zile intr-o tara straina fie ea si Costarica.Probabil din economii!!!!!!

    • Cand erea aleasa/culeasa de securistii lui baselu, i se oferira niste servicii speciale si ei si lui Cocos, ii selectara si setara niste fete tinere sa vrea sa se prostitueze, ii gasira niste viloaie de inchiriat in metropole din Europa, minim 10 alcovuri plus bar/bucatarie/salon primire oaspeti,ii cautara baietii cu ochi albastri niste clienti dispusi sa cotizeze pt fiecare fatuca de cateva ori pe saptamana,totul programat ca la carte sa nu fie hiatusuri, asa ca ii intra pe putin 30 mii euro/zi dp o casa de toleranta, stiu pt ca sefa uneia din Madrid fu o fufeta amanta de politrucul locco, ce ii aranja sa se duca pt 4 ore si ea, ca in rest cica e maritata, dar asta fu razbunarea dnei primar, sa traiasca si ea linistita o exporta. Asa ca de acolo plateste popii sa o ocroteasca de umblatorii cu pla in duhul, iar sefa casei de curve ii intarzie ca sa rada de ea 3 zile plata popilor cand fu arestata data trecuta si o navalira rromii jegoseii, isi facura toaleta intima in gurita-i perversa… hihihi ce le trece prin cap conationalilor udrei, o milostivira gretosii

  13. din surse sigure,scurse pe canalele de dejectie ale sistemului 345,am aflat ca,cheliosul hot de flota cu pensie de milog-fost macaragiu si hamal in portul agigea-s-a deplasat in casarica cu resturile navetei spatiale a MARII TARI SOCIALISTE =RUSIA.
    sursele din canalele subterane ne-au transmis imagini foto cu hotul de vapoare si securist-cu grad de soldat,fara table de carpa
    pe umeri. a ajuns in pasarica din costarica, la orele 6,66 fix. la poarta inchisori a fost flegmentat de un grup de useristi si de aia
    care rezista,ca prostii. intr-o punga de plastic neagra i-a dus amantei sale,de sub birou,2 gk de pamant galben-ca urina-de la mosia furata NA, NA, NA. individul stramb si chior este imbracat intr-un halat negru,de la spitalul 9 din romania. vom reveni cu noi informatii,din celula cu zabrele de aur-bineinteles, facute din bijuteriile hoatei fugare.

    a transmis,general degeaba,mitica si gogulet. pasarica din coasarica.orele 4.25 gm.

  14. Fraiera si Nutzy asta ! Pai daca facea ca aia de acu’ vreo 20 si ceva de ani cu nume nobil, desi probabil ca la origina era o spalatore de wc-uri (Mona de Freytas), care a stat „gravida” vreo cinci ani, mai rau ca femelele de elefant, ca sa se dea „lovita” … Apropo, mai stie cineva ceva de cuplul de borfasi Freytas/Bivolaru ? Tot pe purcoiu’ de bani furati din Romania stau ?

  15. Toate intervențiile de aici demonstrează fără dubii ticăloșia acestui popor. O femeie băgată în pușcărie, separată de fiica ei la câteva zile de la naștere, este fără îndoială un act barbar. Felul în care cei de mai sus tresaltă de bucurie îi pune alături de cei mai sadici criminali. În fond, nici Udrea, nici Bica nu au omorât pe cineva, sunt doar 2 escroace care au furat, atât pentru buzunarul lor personal cât mai ales pentru toată gașca băsistă, din care pentru moment nimeni nu este condamnat. Reacțiile celor de aici li se cuveneau însă celor mai mari criminali în serie.

    • Sunt impresionata de durerea ta, pana la lacrimi. Dar cum nu pot sa plang, o sa fac pipi.

    • BARBAR SI INUMAN!SA VIE RAPID IN TARA LA TIRGSOR!! ARE SECTOR DE POSTNATAL! SI SA STEIE LA BULAU PINA L-O DA LA FACULTATE!!

    • Nu e fraiera, a incercat cu … stiu cine, dar nu i se permise pt ca din serva de reghali sa ajunga nobila, ii dadura catusele trecute pentru faza aceea, de aceea o vazurati fara sutien in plenul parlamentului vaicarindu-se ca i l-au luat…

    • Sa pupi undeva poporul pe care-l judeci marsav ca pe hUdrea-hoata natiunii. Grataragioaca de Nuti, avea soarta sa friga carnati la gratar in ceva crasma sordida, sa fie frumos ambalata in halat alb cum cerea Sanepidul, dar uite ca ajunse in locul inalt ce nu i se cuvenea numai ca sa se imbogateasca prin furtul generational al acestui popor, iar talica ne faci ticalosi pe noi, o faci femeie pe aia ce procrea gemeni din doi tati diversi, alesi pe spranceana ca sa ii tie spatele coruptei si prea hoatei; minti ca e cu medicul turc insamantata, o verificara si vazura ca e cu unul pe cal de fier, asa ca femeile din familia lui ii cerura sa fie pierdut pruncul lui ala si se duse, ca nu aveau ele chef sa imparta cu ea, stiau ce ciuma lacoma de bani poate fi, belea curat-murdara, ii mai ramane fata lui asta ce e divortat si aici pt ca avura o intelegere miseleasca, in fata sa fie atrase energii de la o tipa ce avea Drept urias la averi de miliarde, ca ea si Daddy sa fie indreptatiti sa ii suteasca aceleia sansele de a avea sume imense… Si o sa ne faci acum pe noi, un popor intreg ticalosi, phui, te vezi cat esti? Nu iti e rusine de tine acum? Vezi ca daca te bagi in cocina, te murdaresti rau, tont cu lustru!

  16. Am vazut ce s-a scris mai sus. Prea multa ura!Infractoare mare fiind tot nu poate fi tratata asa!
    Un fapt este inadmisibil,inuman,sa nu-i fie permis sa-si alapteze copilul de numai 10 -12 zile,sa desparti copulul de mama la aceasta varsta! Ne mai numim oameni? E ceva criminal! Ce fel de justitie are Costa Rica? Sigur mana lunga a unor persoane din Romania a ajuns in Costa Rica,via Mexic (si USA?).

    • Da to`asa, ai dreptate! Da` si Leana ce credea? A facut pe bortoasa, a cumparat un plod, care o sa suga la .. tac`su. N-ai decat sa o vaicari, ca de-aia ai primit ordin!

    • Daca-l desenezi tu are sa fie copil. Inceteaza. Copii stiu cand vin dc vin, nu-i mai credeti nevinovati, nu-s.

  17. MOTTO Nu vreau sa fac puscarie in Romania pt un popor de idioti ( Udrea-Opere in libertate- o adaptare dupa Tutea))
    Dar sa faci puscarie pt mafiotii care te-au folosit in interesul lor, iar acum te-au arucat la gunoi – esti pregatita sa faci? PS Dincolo de astea -trebuie sa fi lipsit de Dzeu sa doresti raul unei persoane in suferinta!

    • ASa e poti fi lipsit de Al de Sus, insa cand Al de Sus fu ignorat deceniile toate cand jigodia calca in picere omul, omul asuprit fi ignorat si el, ea savura chiar cu satisfactie ce iti facea nestiut de tine, acum poate poti jubila usor, desi nu te ajuta cu nimic, te-ar fi ajutat cu adevarat taman ce nu facu Al de Sus, la vremea ce nu mai este ca ai imbatranit tot asa chinuit pervers de mneaei si nu ti-o da inapoi viata si anii, deceniile nimeni si, nici Al de sus, carele nu este aici, aici sunt lighioane ce nu fac reparatie niciodata in timp util, ele savureaza si lasa sa ti se faca rau, apoi pt ca-s rele si ele, fac iar rau cui te prigoni, dar reparatie si mangaiere nu vezi de la impostori divini… Asa e realmente aici, iar raportarea la Divin, trebuie atent si serios controlata pt ca ea nu este reala, ca sa fie tu trebuie sa inalti vibratia la infinitati de infinitati ce se poate face numai dedublat, iar nu in trupul… asa ca or sa vina taman altii pe post de Mnezau, dar nu e permis a zice de inselatorie. Asti I-o luara inainte realului Dumnezeu. Bine ca inteleg macar eu, mai sunt cativa… putini raportat la miliardele in trup si cele fara…

  18. Ieri am descoperit intr-o gazeta un articol despre durerea lui Bote fata de Leana si Alexandrov, despre care spunea ca i-a fost ” model „. Articolul a fost retras in mai putin de o ora. Interesant….

  19. uite ca cineva care posteaza masi sus a numnit pa iubituy da netaina si da neinceput …sulinez…deci Sulina devine locatie vedeta prin alezandrov cerebru iubit al cerebrei iubite ..si tatal cerebelului cumparast in piata da flori din…Costa Rica…pai puradei cu duiumu tata ca ..au conditii da clima si Clementina.

  20. ..si daca i pa adevaratelea ca acest …ov este sulinean..se confirma ; pai sulina i capitala ramanerii in urma si decat sa traga la rame pentru 3 obleti impartiti pa din patru …acest alesandrov la cerere a [pus aia pa lenuta …ca numai d aia nu se plang lipovenii ca nu au…si io te asa frauda da muiliarde facuta da lenuta se divide ntrei; bashescu -sconk partealeului…lenuta partea ramasa pa care o divide cu alezandrov in contra serviciilor nocturne…in lipsa da elitarzi…acu fie ce o fi… retu se trece la plata parintilor puradelei da serviciu…s auzim daa bini …când???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.