Iese Paul Stănescu pe stradă cu Dragnea?

Vicepremierul Paul Stănescu a spus, joi, că nu îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Adrian Ţuţuianu relatează că Stănescu le-a cerut colegilor să verifice reacţia oamenilor dacă ies pe stradă cu liderul PSD.

Întrebat, joi, la Parlament, dacă îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns negativ.  „Nu. Cu nimeni nu mi-e ruşine”, a declarat Stănescu, la ieşirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor.  Chestionat de presă dacă este reală relatarea lui Adrian Ţuţuianu şi dacă le-a cerut colegilor să facă un experiment să iasă cu dl Dragnea pe stradă să vadă reacţia oamenilor, Stănescu a zâmbit şi s-a întors cu spatele la jurnalişti. „Nu ştiu”, a spus vicepremierul.

Într-o înregistrare prezentată de România TV, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu vorbeşte despre discuţia din CEx al PSD în care Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor că dacă vor cu Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să iasă cu el prin Bucureşti, iar dacă reacţia oamenilor e bună, atunci „noi suntem nişte idioţi”.

Potrivit unei discuţii audio între senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi primarii social-democraţi din judeţul Dâmboviţa, la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor, „în stitul lui mai cu «ar’metica», că cei care vor să-l susţină pe Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să se plimbe cu el prin Bucureşti, Braşov sau Cluj, iar dacă reacţia oamenilor este una pozitivă, atunci „noi suntem nişte idioţi”. Însă „dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru”, a povestit Ţuţuianu.

Ţuţuianu mai spune, potrivit înregistrării, că nu i se pare normal „să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

    • Ce treaba are Stanescu cu Iohannis?! Vorbesti asa sa te afli in treaba. Stanescu va fi ales sau nu in 2020 in Parlament daca PSD-ul performeaza, nu Iohannis! Iar la momentul actual PSDragnea este in picaj, pe unde se duce lui Dragnea i se striga penalul, i se aratata placute,i se striga ca a furat de la copii. Marioneta lui Dragnea este apelata pe unde se duce cu „analfabeta”! Stanescu de la firul ierbii stie ca pana si populatia pesedista detesta gasca corupta de analfabeti din Teleorman. Si exista o diferente intre Iohhanis si Dragnea. Iohannis nu este penal.Iohannis nu a fost repetent la facultate. Sibiul cu Iohannis primar a fost capitala culturala europeana, Teleormanul cu Dragnea vataf la consiliul judetean a ajuns judetul cel mai depopulat din Romania, cu cei mai multi someri.

  1. iese, dacă-l ameninţă cu levorveru’ sau dacă e inconştient ( leşinat )…

  2. Paul Stanescu alt securist, coleg de breasla cu Adrian Tutuianu, ambii slugoi ai sotului doamnei Carmen care trebuie alungati din PSD precum securistul de tip nou Ponta nasit de un securist mai vechi … ! In rest sa fim sanatosi ! p.s.- priviti fetele celor doi Tutuianu si Stanescu, tipice fete de securisti !

    • Judetul lui Paul Stanescu a adus PSD-ului al doilea scor la alegerile din 2016 dupa Giurgiu. Tutuianu de asemenea la Dambovita a scos un scor mai bun ca Teleormanul. Stanescu este un veritabil om de stanga, modest, respectuos fata de alegatori, fara domenii intinse pe trei strazi si proprietati in Brazilia ca Dragnea! V-ar conveni voua oligarhilor interlopi sa ramaneti doar voi la borcanul cu miere!

    • Pt.misu. Domnule, eu nu contest abilitatile celor doi securisti din PSD, Stanescu si Tutuianu, in judetele lor in a organiza si promova interesul aglomerarii politice din care sunt parte, nu am nimic impotriva judecarii in JUSTITIE a celor care au incalcat LEGEA si au averi suspecte indiferent unde duce lantul de la gatul lor, indiferent ce functii au avut, sau au, in tara asta, sa fie bagati la puscarie functie de gravitatea faptelor comise, repet: pe baza unor judecati drepte ! Va informez ca eu nu sunt un ”oligarh interlop”si nu am tangente cu ”borcanul cu miere”, asa cum afirmati dumneavoastra in comentariu. Va doresc sa aveti sanatate maxima !

  3. Cei care au contribuit la instaurarea acestui climat de nesigurantà , în care cetàtenii tàrii nu mai pot iesi pe stradà, poartà o imensà ràspundere! Ei au cultivat si cultivà instinctele primare ale individului care îsi spune =rezist,fàrà sà anticipeze consecintele comportamentale dezastruase ale unor indivzi iesiti din matca socialà! Atacul la Presedintele Curtii Constiyutionale este edifucator!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.