Kovesi a ajuns, din nou, la Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazăr ia în calcul posibilitatea de a o delega pe Laura Codruţa Kovesi pe o funcţie din cadrul Ministerului Public. Consiliul Superior al Magistraturii a decis miercuri ca fosta şefă a DNA să îşi continue activitatea la DIICOT Sibiu, unde a lucrat până în anul 2006. „Procurorii care îşi încheie activitatea la DNA de regulă îşi continuă activitatea în cadrul Ministerului Public folosindu-şi experienţa pe care au dobândit-o la DNA. Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună şi care să aducă un plus Ministerului Public cu experienţa câştigată la DNA”, a declarat Lazăr. Secţia pentru procurori a CSM a decis miercuri ca Laura Codruţa Kovesi să îşi continue activitatea de procuror la DIICOT Sibiu, unde avea un loc rezervat, ea plecând de acolo în anul 2006, când a fost numită procuror general.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Usurel cu pianu` pe scari! Kovesi este , inca, in ancheta la CSM, iar Inspectia Judiciara n-a terminat s-o purice. Cred ca pana la urma, tot la Sibiu ajunge, dar in drum spre Targsor. Da Doamne!

    • Domnule labuta ,sau cum te intitulezi matale cu pseudonimul de Vinatorul de ursi,de ce conceptia asta cu cei care sint intr-o ancheta si nu au primit o decizie definitiva din partea justitiei ,nu o aplici pt. toti ?
      Mai bine ai avea grijea lui Dragnea care dejea are o condamnare cu suspendare care nu ia expirat inca si acum inca o condamnare de trei anisori si ceva ,care intradevar nu estre definitiva ,dar poate sa se transforme in definitiva .

  2. Sigur ca infractorii si hotii nu o vor pe Kövesi ,noroc ca in tara asta mai sint si oameni cinstiti si corecti care sustin acasta ideie .Nu consider ca doamna Kövesi chiar trebue sa fie atacata pt. greselile facute de alti procurori din DNA.Ce ar fi ca acum sa aruncam doar asa o mica privire in ce vedem ca se intimpla in Ministerul de Interne si sa o acuzam de ce fac politistii si jandarmii pe doamna Carmen Dan.Si exemplul asta il mai putem vedea si in alte ministere unde ministru nu raspunde intotdeauna de tot ce fac subalternii lui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.