Liviu Dragnea: „Nişte tâmpiţi“

„Un tâmpit sau niște tâmpiți“. Aşa i-a catalogat președintele PSD, Liviu Dragnea, pe cei care au făcut publică informația potrivit căreia referendumul ar fi fost un test pentru liderul PSD.

„Vine un tâmpit sau niște tâmpiți cu informații false și apoi discutăm ar fi putut fi adevărat dacă…”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus, întrebat dacă PSD s-a implicat în mobilizarea populației pentru votul la referendum: „Spuneți că asta este capacitatea PSD de a aduce oamenii la vot? 3,9 milioane? Păi dacă PSD a adus 3,9 milioane la vot, în decembrie 2016, am avut 3,2 milioane. Ăsta e raționamentul dumneavoastră”

Publicația G4Media a scris că, în contextul referendumului, ar fi fost pregătit un sondaj de opinie care să arate creșterea PSD în sondaje la peste 40% și a încrederii în Liviu Dragnea. În aceste condiții, lideri din partid ar fi urmat să-i ceară lui Liviu Dragnea să candideze la președinție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Are ABSOLUTA DREPTATE! Numai tampitii pot afirma ca referendumul a fost un test pt Dragnea si ca el a pierdut. A fost un test pentru romani care, iata, au confirmat ca, IN MAJORITATEA LOR SUNT HOMOSEXUALI.
    Restul e retorica pentru prosti.

    • Majoritate homosexuali , categoric , NU ! Majoritate prosti , categoric , DA ! Cu parere de rau , romanii au mai ratat un test de IQ si nicidecum sexist ! P.S. La ‘…casatoria intre soti ….’ , nu se precizeaza cati pot fi sotii : 2,3,4,5, etc. si nici de ce gen . Ar putea fi de ex. , trei femei cu un barbat sau trei barbati cu o femeie sau nu mai spun , intre ei . Bivolaru ce-o zice ? Va pupa mosu !

  2. ..romanii si homosexuLII…vaca si chilotii. domnule cum poti face o asemena afirmatie…eu cred ca initial homosexualitatea vine din gena..in cazul romanilor”mai europenizati” vine din imitatie…asa ca esecul acestui referendum nu arata decat inutilitatea lui si nu ..una sin alta..ar trebui sa ti ceri scuze daaaa asa i roamnu când se matoleste..io te iert ca nu s habotnic..si nici sever macar..

  3. Are dreptate Dragnea pt. ca timpitii se cunosc si se recunosc intre ei ,altfel nu ar fi putut sa ii depisteze atit de rapid.

  4. Acum dupa acest referendum cine se face vinovat pt. cheltuirea multor milioane de euro ?
    Am inteles ca nimeni nu isi asuma responsabilitatea pt. referendum ,dar pt.milioanele de euro cheltuiti pt. acest referendum chiar nu raspunde nimeni ?
    Cineva a dat banii astia si acum trebue sa raspunda pt. ca suma este foarte mare si cu aceste milioane de euro ,ar fi putut face altceva cu ei statul roman.

  5. a făcut un sondaj al puterii de mobilizare a BOR, şi a ieşit rău. e evident că la ţară preoţii nu au scos lumea la referendum şi evident PSD nu s-a implicat în mobilizare. deci PSD e mai tare ca BOR.

  6. Tampiti sant cei care voteaza PSD-ul. Unde sant autostrazile, spitalele si investitiile. Nu sant in stare sa livreze nimic si atunci produc numai circ.Pe langa ca sant hoti mai sant si incompeteti si idioti ceea ce este chiar mai grav!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.