Orban: „Nebunul de Dragnea va fi omorât”

Update Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că liderul PSD Liviu Dragnea, nu mai are niciun motiv ca să solicite suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că va fi „omorât” de colegii lui pentru deciziile sale

„În momentul de faţă, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca să poată să prezinte o solicitare de suspendare a preşedintelui. Nici măcar parlamentarii lui nu îl mai cred, se uită de multe ori la el ca la o trăsnaie, ca la o ciudăţenie. Părerea mea e că Dragnea va fi omorât de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că Dragnea îi va duce la nişte scoruri atât de joase încât îi va scoate definitiv din poziţia de a mai concura vreodată pentru a forma guvernarea”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea TV.

Orban a susţinut că de o lună şi jumătate PNL este supus „unui bombardament de ştiri false” instrumentat de PSD, un „PSD disperat” pentru că în momentul de faţă PNL „e umăr la umăr” cu el în sondaje.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că subiectul privind suspendarea președintelui va continua în partid și în coaliție, chiar dacă președintele a luat decizia de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

„Dacă vom lua această decizie o s-o prezentăm atunci. Nu e numai asta. Sigur că e o discuție serioasă pe care trebuie să o purtăm foarte așezat pentru că este un demers foarte serios. Nu e un demers în joacă, dar din păcate președintele arată demult că nu respect Constituția, nu-și respect atribu’iile, nu mai are puterea să fie un președinte deasupra partidelor, fără interese partinice, care să fie un mediator între puterile statului”, a declarat Liviu Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

    • Perceptia lui Orban este gresita. Adevarata este tocmai viceversa.

  1. Bietul de orban…jalnic, penibil si chiar nu mai are mult in fruntea PNL. Desi sincer mi-as dori sa ramana acolo ca sa-l termine. PNL merita sa intre in istorie cat mai repede pentru ca aceasta perioada de compromitere totala sub Gorghiu, Turcan si Orban sa nu mai continue asa de penibil. Asta e reset-ul promis de Werner !!!

  2. Stie cineva ce anume ii face vocea cavernala, tutunul sau alcool?

  3. Bai Sica , mai bine preocupa-te de tine si cumpara-ti arpacas , miez da nuca si niscaiva bombonele colorate ! Or sa se ocupe de ‘prajitura’, Matrioska Turcan si cu Alinuta ! Precis o sa mori de grija altuia ! Stai naibii potolit , ca n-o sa te planga nimeni !

    • romanii din Ardeal nu stiu la ce se foloseste ”arpacasul”…ei se pricep doar la prune…

  4. Asta nu lasa sa treaca nici macar o zi fara sa se faca de ras. O fi fost conceput la un balci.

  5. Draga Lodovico,cred ca Dragnea va fi mai intii castrat si sodomizat.

  6. cat timp psd ul are adversari doar libtarzi si lgbetei, va castiga detasat toate alegerile. restu partidelor fac jocurile corporayiilor straine si ale globalistilor. pe niciunii nu-i intereseaza romania

  7. Copilul … , e suspect rău … că încă nu e clientul specialiștilor de la Bălăceanca … ! Că , despre logică … !!!??? E plecat rău cu sorcova în sensul că vorbește despre Dragnea că nu mai are credibilitate în răndul PSD -ului în condițiile în care în PNL , totă lumea îi cere să plece la plimbat … maimuța , 27 de organizații județene , deja cerăndu-i demisia . E un amestec de paranoia , histrionism și bufonerie … !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.