Mașina unui lider PSD, vandalizată

Mașina președintei Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate din Brașov, Adela Diaconu, a fost vandalizată, sâmbătă, într-o parcare din centrul istoric al orașului, pe uși fiind scris cu spray roșu „C+R”.

„Mi-am găsit mașina vandalizată în parcare, după ce în urmă cu două zile mi-am prezentat bilanțul activităților întreprinse în anul 2017 din poziția de președinte al Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate din cadrul PSD Brașov. Presa din Brașov a mediatizat acest raport și cred că gestul vandalilor nu este unul întâmplător. Au scris pe mașina mea cu roșu, C+R. Polițiștii și criminaliștii au făcut cercetarea la fața locului și ciudat este că nicio altă mașină nu a mai fost vandalizată în zonă. În plus, din câte înțeleg, deși este vorba despre punctul zero al Brașovului, nu există nicio cameră de supraveghere care să fi surprins momentul vandalizării, fapt ce ar fi ajutat la prinderea suspecților”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul Mediafax Diaconu.

Potrivit Adelei Diaconu, cele două majuscule scrise cu spray roșu, „C+R”, pot duce cu gândul la celebra scandare „PSD, ciuma roșie”, dar aceasta a declarat că se detașează de astfel de asocieri.

„Faptele mele nu reflectă așa ceva, având în vedere că prin organizația pe care o conduc sunt foarte aproape de oameni. (…) Nu pot să bănuiesc pe cineva în mod specific. Tot ce pot să vă spun este că nu am făcut afaceri necurate. Sunt un fost sportiv de performanță și prezentator TV”, a completat Adela Diaconu.

Polițiștii brașoveni au deschis o anchetă în acest caz și încearcă să îl găsească pe făptuitor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. Au vandalizat astia o tara (si nu numai PSD-ul …), acuma stam sa ne plingem de o masina vandalizata ? …

  2. Mai Editat , aici nu-i vorba de vandalizare , ci de ` ce-i mina pe ei in lupta ` , ca miine poate fi o bomba , nu doar un shpray cu vopsea rosie .

    • @lunetistu in slapi
      Corect,la cata prostie a acumulat ciuma rosie ar putea crea o bomba…daca v-ar duce capul,dar asa ne putem teme doar de unul ca Radulescu,Badalau,Codrin sau alti smardoi cu putine cuvinte in vocabular dar cu prostie multa.

  3. Este foarte grav! Pe vremea fascismului, intai au fost s-a strigat sloganul „ciuma rosie”, apoi proprietatile „ciumatilor” (evrei etc) au fost marcate, apoi au fost ucisi. Stam cu mainile in san si asteptam asasinatele?

    • Nu cunosti istorie !Ia verifica ,cine a inceput?Citeste „The Daily Express of London of March 24, 1933”,de 100 de ori,desteptule/desteapto!

    • Nu ar fi asasinate, ci executări legale ale unor interlopi periculoși, după metoda aplicată în anii ”20 în SUA împotriva mafioților prea duri. Aici, mafia se confundă cu statul, și dacă trebuie oamenii au dreptul să scape de pericolul public prin orice mijloace!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.