Mircea Badea: „Acum procurorii sunt la comandă politică?”

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a comentat cazul jurnaliștilor Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV), puși sub învinuire de către procurorii DIICOT, după ce asupra lor au fost găsite două țigări cu cannabis, spunând că le va aplica celor doi exact același tratament pe care l-au aplicat și ei la rândul lor altor persoane.

Acum procurorii sunt la comandă politică?, a întrebat retoric Badea.

”Am de gând să le aplic acestor forme de viață drogangioace exact, dar exact, aceeași retorică și același tratament pe care l-au aplicat ei atât de multor persoane, cele mai multe nemeritând deloc acest tratament. Cred că ei merită (…) Festivalul de muzică al vieții. Miliția, jandarmeria, au dat nenumărate comunicate. La fel ca și ăla de la Cluj, e o drogangeală…MAI a zis, atenție cu drogangeala, atenție că noi venim. Vedeți că noi veghem să nu fie drogangeală. Ce au făcut ăștia? Bă, s-au drogangit. Ce s-a întâmplat, conform relatărilor. Vă zic imediat ce spune și #rezist Claudiu Popa. Festivalul a fost pe 11.08. Știți ce a fost pe 10? Revoluția. Revoluția lui Bot și a lui boicot. Care s-a terminat destul de prost pentru ei. După gazat vine fumat, nu? Am luat gaze, să luăm și niște fumuri. Te duci la concert. A venit miliția la concert. Ce avem noi aici? Niște țigărușe (…)” a spus Mircea Badea.

”Eu acum încerc să imit comportamentul lor, pentru că asta merită (…) Domnul Popa ne spune că inițial jandarmii nu l-au acuzat de nimic. Dar procurorii, după ce au venit țigărușele de la analize, tocmai te-au acuzat. Procurorii, uită domnul acesta jurnalist drogangiu să spună, procurorii i-au audiat. Și în urma audierii s-a întâmplat asta” a continuat realizatorul Antenei 3.

Mircea Badea s-a referit și la cei care acum spun că incidentul este unul ”minor” și că DIICOT ar avea lucruri mai bune de făcut, decât să-i ancheteze pe cei doi jurnaliști.

”Lor le place când le bagă la pușcărie adversarii politici, când este însă vorba despre niște #rezist care se droghează, sigur beneficiază de prezumpția de nevinovăție, sigur – formele astea două de viață, Popa și Zeicescu, care se excită la cătușe, până acum n-au pățit nimic. N-au văzut pârnaie pe dinăuntru, cum a văzut-o Lia Olguța Vasilescu sau avocata lui Bica. A stat 24 de ore la pârnaie că așa a vrut Kovesi. Zeicescu și cu Popa sunt la ei în debara, nu într-o pârnaie, la un veceu fără capac. Deci ăștia care fac apologia drogangelii, ”mă, pentru un joint?”. Scrie, bă, în lege. Acum procurorii sunt la comandă politică? Până acum nu erau? Hai să mori tu! Pe bune?” a mai spus Mircea Badea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Ioana Radu 8516 Articole
Author

9 Comentarii

  1. DOI MILOGI DE VANZATORI DE STIRI,IN TV-URI DE MAHALA,S-AU RAHATIT PRIN CLOSETE SA SE DROGHEZE CU APUCATURI CAPITALISTE DIN EPOCA DE PIATRA,A ANIMALELOR.NU-I VINA LOR. VINA PENTRU DROGURI ESTE STATELOR SATANISTE DIN APUS.ACOLO ESTE TOT RAUL;RAZBOAIE,CRIME,PISTOALE,FURTURI,RAPIRI,SPARGERI DE
    BANCI,UMILIREA COPIILOR. DOI BOLNAVI,INTR-O SOCIETATE DESCREIERATA DE HOTII DE INGLEJI SI AZMERICANI.SPUNE POPA,LA BOTEZ;INTOARCE-TE SPRE APUS SI SPUNE DUPA MINE DE 3 ORI „TE LEPEZI DE SATA
    NA”.DE CE OARE SE PROCEDEAZA ASA. UN POPA IN UNIFORMA NEAGRA,SA NE RASPUNDA.!!!! PREA MULTE UNIFORME
    CONDUC LUMEA;ARMATA,POLITIE,BISERICA,AZVOCATI,JUDECATORI ,ETC SI AMARATI DE GUNOIERI CU TULUMBE

    • Eu care credeama ca la TVR sunt angajati persoane verificate la sange inainte de angajare. Cand colo ce sa vezi! Niste drogati! Huuo!

  2. Sa moara si capra vecinului lui badea!Pe badea cu ce il au la mana procurorii,in afara ca umbla topless?

    • In mod sigur procurorii il au la mana c-a violat-o pe ma-ta cand facea centura de la buric in jos. Si nu-l ridica pentru ca procurorii nu e independetii saracii de ei ca-i cerceteaza penal acum pe drogatii #rezist.

  3. Lysistrata,lasa oftica de-o parte si adu-ti aminte ca de o vorba romaneasca ce spune ca : ‘merge sacu’ la moara,nu moara la sac’ si alta care zice ca ‘se-n varte roate !’Cat de adevarat!Deci, ca sa recapitulam:fiinta aceea mignona,dar foarte anti-PSD la TVR , cat si hapaul #rezist cu varsat de vant pe mu*an le cantau altora de Sfintele Srbatori de Iarna:’sa va ia,sa va ia,dna sa va ia!’ si uite ca i-a luat DIICOT pe ei, dupa ce ei au balacarit Jandarmeria bine de tot. Poate referai, Lysistrata,sa fie luati de DNA? Ça m’est tout égal,je m’en fiche Problema voastra nu este cine urmeaza,ci cand urmeaza Oreste? Dar Rares? Cumparati batiste!Multe!

  4. Mircica draga ,dar tu ce tragi pe nas de esti atit de zvapaiat de fiecare data in emisiunile tale ?

  5. Cred ca se face mare tevatura ca madama asta Zeicescu si Emma impreuna cu masculul sau deoarece aveau doua tigaruse cu oarece droguri, sa primeasca probabil amenda sau ce spune LEGEA si sa ne vedem de ale noastre! In rest sa fim sanatosi ! p.s. – probabil ca unii procurori au fost, sunt si au sa mai fie la comanda politica, doar traim in democratie originala in sos slinos de capitalism de cumetrie, montate in tara asta dupa ticalosia din dec.’89 de batranul edecar Ion si Iliescu impreuna cu pupilul sau, dusmanul de neam si tara, Petre Roman !

  6. când vom vedea anunţul DIICOT privind pe chiloţarul bădiţă? Cel cu lecţia de făcut jointuri.

  7. Cred ca se face mare tevatura ca madama asta Zeicescu si Emma impreuna cu masculul sau deoarece aveau doua tigaruse cu oarece droguri, sa primeasca probabil amenda sau ce spune LEGEA si sa ne vedem de ale noastre! In rest sa fim sanatosi ! p.s. – probabil ca unii procurori au fost, sunt si au sa mai fie la comanda politica, doar traim in democratie originala in sos slinos de capitalism de cumetrie, montate in tara asta dupa ticalosia din dec.’89 de batranul edecar Ion si Iliescu impreuna cu pupilul sau, dusmanul de neam si tara, Petre Roman ! –

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.