Naționala de handbal masculin, calificare dramatică (Video)

Naţionala de handbal masculin a României s-a calificat sâmbătă la barajul pentru Campionatul Mondial din 2019, după ce a remizat cu echipa Ucrainei, 26-26 (11-14), la Bolzano, în ultimul său meci din Grupa a 3-a a preliminariilor, pe care a câştigat-o.

Au marcat pentru tricolori: Grigoraș 10, Ramba 4, Sadoveac 4, Soare 2, Negru 2, Csepreghi 1, Racoțea 1, Rotaru 1, Onyejekwe 1, Humet, Fenici, Fotache, Militaru, Thalmaier.

Ucraina a ratat ultimul atac al partidei, după ce vineri fusese învinsă de Italia, cu scorul de 29-28.

România ocupă primul loc în clasament, cu 5 puncte, urmată de Ucraina, 3 puncte, Italia, 2 puncte (2 jocuri), Feroe, 0 puncte (2 jocuri). Italia şi Feroe vor juca ultimul meci al grupei.

Doar câştigătoarea grupei se califică în play-off-ul din iunie pentru turneul final din Germania şi Danemarca.

România, calificată la barajul CM2019

România e calificată la barajul pentru Campionatul Mondial, după 26-26 cu Ucraina!Felicitări, baieți! ??Mulțumim suporterilor români pentru mobilizarea exemplară și susținerea activă de pe tot parcursul turneului din Bolzano!Au marcat pentru tricolori: Grigoraș 10, Ramba 4, Sadoveac 4, Soare 2, Negru 2, Csepreghi 1, Racoțea 1, Rotaru 1, Onyejekwe 1, Humet, Fenici, Fotache, Militaru, ThalmaierRomânia – Italia 34-24România – I. Feroe 28-20România – Italia 26-26

Publicată de FRH – Federația Română de Handbal pe Sâmbătă, 13 ianuarie 2018

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Arbitrii au vrut sa califice Ucraina! Dar pina la urma, „soarta” a vrut sa mergem noi! Baietii sa fie un pic mai rfabdatori si atenti! Se putea castiga meciul, dupa ce s-a egalat si luat conducerea, prima data! Dar.., Oricum, bravo!

  2. Regret ca s-a calificat echipa noastra , asta nu pentru ca ar fi meritat ucrainienii , ci pentru ca este revoltator de slaba.Nu stim ce va fi la barajul la care va participa si chiar de ajunge la CM , acolo va fi ciuca batailor. In materie de contraatacuri ar putea lua lectii de la nationala feminina a Norvegiei , ba chiar si in privinta reluarii jocului dupa primirea unui gol. In prima repriza un singur „fluturas” ucrainean incurca nu mai putin de 4 jucatori de-ai nostri. Unul dintre interii stanga a risipit multe atacuri aruncand la poarta de pe la 11-12 m , iar extrema stanga a fost anihilata permanent de paradele portarului.In concluzie ,cu aceasta echipa se investeste de pomana , pierdere de timp si de bani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.