Noi stenograme din bucătăria PSD: „Băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea…”!

O nouă înregistrare cu vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, care face parte din grupul disidenților din partid, a fost făcută publică de România Tv. În noua înregistrare, Țuțuianu povestește despre discuțiile din CEx, făcând referire la Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, dar și la ce ar fi spus vicepremierul Paul Stănescu despre Liviu Dragnea.

„Au mai luat cuvântul Olguța Vasilescu care începuse și ea să dea lecții că nu știu și ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguța Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește. M-a înjurat mai temeinic decât alții”, le spune Adrian Țuțuianu colegilor din filiala Dâmbovița, potrivit înregistrării audio prezentate.

Senatorul PSD vorbește și de Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, despre care spune că este „o fătucă simpatică, dar nu a lucrat toată viața ei intr-o funcție ca asta. Săptămâna viitoare e un proces cu tac-su și frate-su pe evaziune fiscală”.

„A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu ‘ar’metica’. Paul a spus așa: ‘băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și, dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni’ „, a mai relatat disidentul din PSD.

Apoi, Ţuţuianu îşi prezintă calculele.

„Am semnat trei, pentru că aștia trei am avut cel mai mult curaj, și-am venit să facem și bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că puterea, și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD. Există câte unul-doi care pot pleca. Dacă pleacă 10 inși de la Camera Deputaților, da, Camera Deputatilor s-a închis. La Senat trebuie să avem 69, noi suntem 72, dacă mai punem și ALDE 12 ne facem 84. Dacă mai punem și UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solidă. Dar, atenție, Camera Deputaților e cameră decizională în majoritatea legislației. Doar pe administrație, politică externă și învațământ și apărare, Senatul e camera decizională. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă”, a conchis Adrian Ţuţuianu.

Marți seară, România Tv a prezentat o discuție audio în care Țuțuianu spunea că PSD e „un partid de maimuțe”, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh fără ca formațiunea să știe . Țuțuianu a calificat de asemenea drept o tragedie atât schimbarea a trei prim-miniştri de către PSD, cât şi calitatea Guvernului.

Despre ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, Țuțuianu a spus că „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”.

Senatorul PSD a prezentat și un sondaj conform căruia Klaus Iohannis ar câștiga lejer alegerile prezidențiale, în turul doi, în fața unor potențiali candidați precum Liviu Dragnea, Gabriela Firea sau Călin Popescu Tăriceanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8501 Articole
Author

9 Comentarii

  1. Securistul asta cu diploma de turnator de la Oprea-interesul-national zicea ca protocoalele din 2009 sunt ok, el seful comisiei de controlal SRI. Pute a tradator din toti porii.

  2. Mare coarda si mahalagioaica si dom’ Ţuţu asta ! I s-a urcat la cap si astuia si nu-si mai incape in piele ! Intr-o echipa , daca ai un jucator care-i contra , chiar daca-i nume greu , il dai afara , pt binele echipei ! Ar pierde si unii si altul , dar mai mult altul ! Prost sa fii dar , sa-ti revii ! P.S. Poate , maine , poimaine , s-o gandi sa ceara autonomia jud. Dambovita , mai stii , ca doar se crede tare destept !

  3. Stenogramele,inca de pe vremea lui Nastase si a lui Iliescu, devenisera o arma politica puternica impotriva PSD-lui,folosita cu multa daruire de sine si cu interceptari ilegale de catre Cooperativa si acoperitii ei ,pana sa devina Bonom.Dupa ce Cooperativa Ochiu&Timpanu a devenit Bonom,lupta cooperativei a capatat conotatii geografice,nord-atlantice si vest-europene,ca lupta impotriva coruptiei.Rasu’-plansu’!

  4. Javre, javre ordinare!
    Deci, ei STIU bine ce zace in PSD, stiu bine ce incompetenta colcaie in Guvernul Veoricai, stiu bine ca NU au facut NIMIC din mincinosul Program de guvernare cu acre au castigat alegerile, stiu bine ca Romanii NU ii mai vor, stiu bine ca fara Dragnea majoritatea ar fi fost azi niste sarantoci din sudul subdezvoltat sau din Moldova saraca, de care nimeni nu ar fi auzit!
    Rusine, PSD, partid de infractori si escroci!

  5. Tutuianu este un acoperit al sistemului absolvent al „academiei de aparare nationala a analfabetului Oprea”, infiltrat in PSD din gasca lui Tudose,Ponta,Zgonea, Orlando Teodorovici.
    Tutuianu a protejat mafia Securista cat a condus comisia parlamentara de control a SRI si aceste „opinii” inregistrate ca „din intamplare” sunt simple diversiuni ale mafiei securiste

  6. Haita asta securista de Tutuianu, este clar un slugoi al sotului doamnei Carmen din PSD, daca afirma el asa pe nersuflate: ” Klaus Iohannis ar câștiga lejer alegerile prezidențiale, în turul doi, în fața unor potențiali candidați precum Liviu Dragnea, Gabriela Firea sau Călin Popescu Tăriceanu … ”, adica gargaragiul, marioneta asta de om in Dealul Cotrocenilor a celor care se amesteca copios si abundent in trebile noastre interne dupa ticalosia din dec.’89 adica: rusii, americanii si acolitii lor …, care abia leaga doua vorbe, in care spune trei prosti, are sa fie batut mar la viitoare alegeri prezidentiale ( ma refer politic, sa nu ne iasa vorbe !) probabil de Calin Popescu Tariceanu care sper sa fie PRESEDINTELE ROMANIEI deoarece eu cred ca merita cu prisosinta functia asta in tara noastra ! In rest sa auzim si de mai bine !

    • mai omule, tariceanu este o nulitate,nu se pricepe la nimic. stai cu ochii pe el si ai sa te lamuresti.

  7. Chiar asa, cine s-ar plimba alaturi de un penal cu doua condamnari la activ si cu sechestru pus pe avere, intr- un alt proces? Si acest penal e seful partidului de guvernamant, seful Camerei deputatilor, cu pretentii la primul loc un stat. In ce tara traim?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.