Nume noi la  Festivalul Neversea

Festivalul Neversea, programat între 5 şi 8 iulie, va avea loc şi în acest an tot pe plaja Modern din Constanţa, au anunţat organizatorii. Ei au mai precizat că evenimentul se va desfăşura pe o zonă de peste 110.000 de metri pătraţi, iar accesul principal se va face tot dinspre Portul Tomis. Pe scena festivalului vor mai urca trupa Vama şi Aloe Blacc, cel care a dat voce piesei „Wake me up“, care l-a consacrat pe DJ-ul Avicii.

„În acest an scena principală a Festivalului Neversea este una şi mai impresionantă, dar şi cea mai mare ca suprafaţă, construită pe litoralul românesc. Pentru a oferi cât mai multor fani ai festivalului experienţa unică a răsăritului din faţa mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătraţi“, au precizat organizatorii.

Aloe Blacc sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist şi producător de muzică american, dar şi un actor, om de afaceri şi filantrop. Este cunoscut şi pentru hiturile „I need a dollar“ şi „The Man“. Cu piesa „Wake me up“, Aloe Blacc şi DJ-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de ţări de pe Glob.

Trupa Vama vine pe 8 iulie la Neversea. Formaţia va interpreta piese de pe albumul „Better“, realizat în limba engleză, dar şi melodii consacrate, precum „Nu am chef azi“, „Perfect fără tine“ etc.

Preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este de 449 lei plus taxe în prezent, urmând ca preţul final să fie de 550 lei plus taxe, acestea putând fi cumpărate de pe site-ul evenimentului. De asemenea, sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 lei plus taxe.

Totodată, pot fi achiziţionate şi bilete de o zi. Astfel, pentru zilele de joi şi vineri, fanii festivalului pot cumpăra biletele de o zi la preţul promoţional de 225 lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 250 lei plus taxe.

Pentru sâmbătă şi duminică, preţul unui bilet va fi de 275 lei plus taxe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.