Olguța Vasilescu, între tabere: „Am un mesaj”

Ministrul Muncii Olguța Vasilescu a declarat, miercuri, că nu e de acord cu scrisori trimise prin presă, susținând că soluția CEX trebuie să fie una echilibrată și că Paul Stănescu, unul dintre inițiatorii scrisorii anti-Dragnea, îi e amic.

„Nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă. Suntem totuși cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral și categoric din România și nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam. Soluția găsită de CEX trebuie să fie una echilibrată pentru că suntem într-o poziție în care nu se admit greșeli, după aproape doi ani de guvernare bună. Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă, ci cu discuții așezate în interiorul partidului pentru că nu ne fac bine deloc. Eu reprezint în Parlament județul care a adus cel mai mare număr de voturi. În acest sondaj comandat de noi partidul are 57%. Mie mi-e foarte greu să cred că sunt județe cu 10-15% ca să ajungă la acel scor dat ca fiind real. Dar să nu uităm că am pornit cu 35% în campania pentru parlamentare și am ajuns la 47% și eu cred că toți avem obligația să ducem guvernarea până la capăt și acest lucru nu-l putem face decât într-un partid unit”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Aceasta l-a catalogat pe Paul Stănescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii, ca fiind un amic, împotriva căruia nu ar putea vota pentru excludere.

„Am un mesaj pentru toți cei trei semnatari. De când s-a pus problema să fie excluși în partid? Noi avem nevoie de o soluție echilibrată. Eu nu mă văd votând vreodată împotriva lui Paul Stănescu care îmi este amic. (Demisia lui Liviu Dragnea -n.r.) este o decizie pe care trebuie să o ia dumnealui. Demisia este un act unilateral. Nu pot eu să cer demisia cuiva. Haideți să ne gândim ce se întâmplă și după mai departe cu partidul. (…) Dar toate rufele murdare eu zic că trebuie să le spălăm în CEX și să ieșim de acolo cu o soluție agreată. Urmează să avem niște discuții foarte serioase, chiar dacă îndelungate și vom sta mai multe ore, toate lucrurile trebuie spuse acolo și nu în altă parte”, a completat Lia Olguța Vasilescu.

În opinia sa, șansele de reușită ale contestatarilor lui Liviu Dragnea sunt foarte mici, însă șansele ca PSD să piardă guvernarea sunt foarte mari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

11 Comentarii

  1. Se ridica din mormant stafia lui CV Tudor si repeta inca o data ,pentru posteritate:Lichea si toapa”. Cum era caracterizata Olguta Vasilescu de fostul ei mentor, Corneliu Vadim Tudor: „O sa-ti rupi gatul de la afaceri, bautura si barbati!”Lia Olgiuta Vasilescu a fost membra a PRM intre 1991 si 2007. Ea a plecat la PSD dupa ce Vadim a pus-o pe listele parlamentare de doua ori, Olguta Vasilescu fiind deputat de Dolj intre 2000 si 2008. Surse politice spun ca Olguta Vasilescu si-a negociat transferul de la PRM si cu PNL, prin intermediul lui Bogdan Olteanu, si PNG (partidul lui Becali), insa PSD a fost cel mai generos.Ce parerea aveti desprea ea ,dragi PSDistiu?O putoare poolitica…

    • Esti un mizerabil justini-anus cu comentariul asta dusmanos. Iti pui chilotii pe cap in loc de basca. Si nu, nu sunt vreun fan de-al Olgutei.

    • „Justinianus”, putoare imbatranita pe centura, te deranjeaza ca Olguta nu a fost transanta? Ce mandrete de vestala ar
      mai fi fost daca-l ataca direct pe Dragnea alaturandu-se securistilor conserve in PSD!!! Cred ca ti-ai fi oferit nurii
      si pe gratis!!! Secaturi securiste, sa va intre-n tartacutele voastre seci ca securistii care intorc spatele Securitatii
      sunt securisti cu fata umana spre deosebire de sefii vostri si de voi!!! Si tu la adanci batranete o sa te pocaiesti…

    • @femela Charlie:proasti,Fiola e SRI-sta cu acte in regula!vai de mama voastra de prostalai,cei mai multi securisti sunt in PSD si ciurucurile postace!

  2. Schimbați lucrurile murdare la timpul potrivit și nu mai așteptați pana devin greu de spălat! Tot timpul se încearcă negarea evidentei și se face presiune pentru ca masa de manevra sa admită ca acel negru murdar este albul cel mai pur și mai ales, singurul adevăr!

  3. Cele trei tarfe politice trebuie urgent extirpate, precum buboaiele. Pe masura ce trece timpul infectia devine tot mai mare.

  4. Tocmai regiunile unde PSD a obtinut cele mai multe voturi au dat politicieni cu reputatie politica indoielnica. Motivul este ca in aceste zone expunerea la democratie si competitia electorala sunt slabe. Competitiile slabe sunt castigate usor, la scor mare, ulterior se constata insa ca politicienii care le-au castigat si obtin functii importante nu confirma, iar de la asta incepe declinul si prabusirea partidului in sondaje, iar scandalurile se tin lant.

  5. Olgutza draga, Paul Stanescu oricum trebuie sa fie exclus din PSD. Ai vazut halul monumentelor arhitectonice, istorice din România? felul în care dispar pe drum si banii din impozitele populatiei în renovarea lor, si-aia europeni? Ori, tipul e ministrul dezvoltarii regionale la un moment când dracu’ are nevoie de Pilati din Pont în România! Tipul se vâra-n scandalul Dragnea, însa nu-i în stare sa-si conduca ministerul ! Nu-i în stare de nimic! Un belfer. Asa ca, fii rezonabila, Olgutza draga. Cine tradeaza o data, tradeaza-ntodeauna. N-astepta sa-ti vina si tie rândul din partea individului.

  6. Mintea intortocheata a Olgutei: „În opinia sa, șansele de reușită ale contestatarilor lui Liviu Dragnea sunt foarte mici, însă șansele ca PSD să piardă guvernarea sunt foarte mari.”

    Pai, inseamna ca Dragnea ramane vesnic in fruntea PSD, adica are SUSTINERE masiva in PSD, atunci de ce sunt sanse sa pierdeti guvernarea, Olguto?!
    Vorbe goale, la ce creieras are, chiar nu ma mir, s-a inconjurat Dragnea de toti analfabetii si de toate analfabetele din sudul subdezvoltat si din Moldova saraca!
    O adunatura de mincinosi si manipulatori fara egal!
    Olguto, sa te vad cand Dragnea va ajunge la Jilava, il vei plange sau vei ridica in slavi noii sefi ai PSD!?
    O matracuca ordinara!

  7. @femela Charlie:femela proasta,Fiola e SRI-sta cu acte in regula!vai de mama voastra de prostalai,cei mai multi securisti sunt in PSD si ciurucurile postace!Hai ,pe centura cu tine si cu sugaciul ala de salvatore

  8. Se urcă scroafa sau purceaua în copac și strigă „cot-godac”, sperând să scape de ciuma porcească africană! Toți speră ca Nufărul CEX, să aducă de la Hexi – farm detergentul cel mai bun, să spele rufele „famigliei”, iar rapănul să nu transpire în afară! Curată murdărie, mai ceva ca la porcăria pestei ascunse, cum ascunde pisica „ceva”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.