Procurorii DNA, acasă la Sebastian Vlădescu

Procurorii DNA efectuează mai multe percheziţii la domiciliul fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, anunţă televiziunile de ştiri. Conform aceloraşi surse, fostul oficial ar fi vizat într-un dosar de corupţie, dosar în care ar fi implicat și omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu.

Sursele menționate susțin că este vorba despre o anchetă privind activitatea unei firme cu profil medical. Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere. De asemenea, Vlădescu a ocupat această funcție și în cabinetul condus de Emil Boc. Până la momentul transmiterii știrii, DNA nu a comunicat niciun fel de informații referitoare la acest caz.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. HOOOOPA! ASA DE TIRZIU,FLACAI? DE INCAPABILI,DE INDOLENTI SI DE MULTE ALTE CALITATI LA UN LOC?

  2. Vladescu i-a invitat sa sada pe prispa casei pane la face niste cafele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.