Răscoala lui Donald Trump: „Nu este acceptabil!”

Președintele SUA, Donald Trump, a transmis că țările NATO ar trebui să aloce în cele din urmă 4% din PIB pentru apărare, sugerând o dublare a obiectivului de 2% stabilit anterior.

„Președinții (SUA) au încercat mai mulți ani la rând fără succes să facă Germania și alte națiuni NATO bogate să plătească mai mult pentru protecția lor față de Rusia. Plătesc doar o fracțiune din costul lor. În plus, Germania tocmai ce a început să plătească Rusia, țara de care doresc să fie protejați (…) Nu este acceptabil! Toate națiunile NATO trebuie să atingă obiectivul lor de 2%, și în cele din urmă trebuie să ajungă la 4%”, a scris Trump joi pe Twitter.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

4 Comentarii

  1. raspunsul Germaniei:„Aceste cuvinte ne doare!“(BD in actiune)

  2. Taxa de protecție internațională …sau taxa de șmecher …pai deja la 4% mai bine prieten cu Rusu ..dau 4% sa-mi Fie impuși dușmanii ? Îmi e frica de aia și de aia ..că în final Rusia sa bată palma cu SUA cum au mai făcut ..plătim bani pentru ura ? Lumea a devenit prea mica sa plătim taxe pe pumn acum se plătesc în economia libera care să ducă la dezvoltare …

  3. Daca inteleg bine Trump vrea ca tarile pe care le-a invadat sa-l plateasca.Nu prea suna sau arata bine,Germania de ani de zile ii vrea pe americani afara,Japonia si Coreea de Sud la fel.Toate minciunile pe care le scoate din gura acest Trump,fac numai sa atate ura impotriva Americii.Ce va face portocala daca unele tari nu vor sa plateasca 2-4%? pleaca americanii de acolo? nu,nu vor pleca,astia sunt mai rai decat rusii,odata ce si-a pus americanul un soldat pe acolo,adio tara independenta.Ii vad si pe lacheii europeni care se apleca in fata incultului portocaliu,de ce? Nimeni nu ii invadeaza militar,cu sau fara NATO Europa nu poate face unei invazii de emigranti darmite unor rachete nucleare super/hypersonice.Dupa cate vad China,Rusia,India,Iran si altele nu au nici un interes militar,ii vedeti voi pe rusi sa invadeze Germania,o tara cara aduce bani grei in visteria rusiei?Ma mir totusi ca a uitat Trump sa zica tocmai ce este mai important:pe de-o parte tipa la rusi si pe la spate relatiile lor economice se inmultesc an de an.Trump saracu trebuie cercetat la cap putin,numaiare prieteni adevarati dupa cate zicea si polonezul de Tusk.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.