Rezultatul referendumului, pe placul lui Klemm

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, joi, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că rezultatul referendumului privind redefinirea familiei în Constituţie este exprimarea poporului pentru toleranţă, ceea ce este foarte bine.

Aflat în vizită la Casa Memorială Elie Wiesel din Sighetu Marmaţiei, ambasadorul SUA a fost întrebat ce părere are despre rezultatul referendumului. ”Rezultatul referendumului de sâmbătă şi duminică a fost exprimarea poporului român pentru toleranţă şi împotriva intoleranţei. Ceea ce este foarte bine”, a afirmat Hans Klemm.

Prezenţa la vot la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost de 21,10%, sub pragul de 30% impus de lege pentru a fi validat. Din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost „Da”, 6,47% au fost „Nu”, iar restul au fost nule.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Este pe placul sau pentru ca si el e pidosnic. Intr-o tara normala, propagandistul asta neomarxist era expulzat demult

  2. da, pe placul satanistilor din occidentul „civilizat” si impotriva lui Dumnezeu !

  3. La fel s-ar întâmpla și în cazulunui referendum de demitere a președintelui iohannis. Dracnea asta a testat, de fapt. Moliceanu i-a zis să stea cuminte. În plus i-a zis și bancul cu Dubai: „Duba-i gata, pregătită”

    • Când Dracnea a vrut demiterea lui Băsescu, a încălcat și legislația și orice regulă cu riscul condamnării pentru că-i curgea pleascul după mai multă putere. La referendumul pentru familia tradițională a făcut pe dracul ghem numai să nu meargă oamenii la vot tot pentru că îi curgea pleascul după mai multă putere. Să sperăm că atât el cât și LOV vor petrece muuulți ani în zeghe încheind fiecare dintre ei câte un parteneriat separat.

  4. Straniu este altceva: ce caută individul la Sighetu Marmației, pe frontiera cu Ucraina, unde s-a întâlnit și cu ambasadorul Ucrainei la București? Nu cumva noi va trebui să fim „toleranți” și cu vecinii ucrainieni, în sensul ca să-i primim la noi și să le acordăm asistență umanitară? Întrucât în curând Ucraina va fi împinsă de către amerloci într-un nou război împotriva Rusiei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.