Tăriceanu: „Iohannis își va semna sentința”

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu s-a războit, sâmbătă, la Congresul PSD cu „statul paralel”,  susținând, printre altele, că preşedintele Klaus Iohannis „îşi va semna sentinţa” atunci când va ieşi într-o conferinţă de presă şi va anunţa că nu o revocă din funcţie pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Am promis românilor că vom apăra statul de drept, nu statul de drepți. Că vom lupta pentru drepturile românilor, pentru că românii nu mai vor să fie abzuați de cozile de topor ale statului paralel. Am promis că vom lupta împotriva celor care cred că alegerile se decid în sufrageriile unora, la ceas de noapte.  Am avut un moment important, pe care vreau să-l subliniez: raportul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, care este o lovitură de graţie pentru toţi acei procurori care cred că abuzurile împotriva cetăţenilor pot fi tolerate, reprezintă un avertisment serios pentru cei care au încălcat Constituţia, în frunte cu procurorul şef al DNA. Ştiu că mulţi vor spune că atâta timp cât preşedintele va continua să ţină în braţe şeful DNA şi să-i protejeze pe cei care comit abuzuri nu poate fi vorba de o victorie.  Ziua în care preşedintele va ieşi în conferinţă de presă să spună că nu o revocă pe Kovesi, îşi va semna sentinţa. Nu va câştiga al doilea mandat. Toţi vor şti că preşedintele va face orice ca să salveze un singur om din fruntea instituţiei, pentru că acest om îi înlătură adversarii pe care el nu poate să îi învingă în luptă corectă. Preşedintele crede că îşi asigură al doilea mandat, dar va arăta doar că este preşedintele statului paralel, şi nu al României”, a afirmat Tăriceanu în discursul său de la Congres.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

48 de Comentarii

  1. Las-o moale molicene! Mai ai puțin până la condamnare pt mărturie mincinoasă. La brutărie, de mână cu bolșevicul dracnea, care l-a invitat la congres pe prietenul serghei, nume rusesc, că el iubește rușii. De ce nu l-ai chemat și pe putin, comunistule?!

    • Las-o mai moale Nasty Lili Nastratin Aburitorule ! Deocamdata, alison townsend este zeita Justitiei in Romania, tie iti convine, nu-i asa? Slugoi la straini!

    • Oi fi și tu vreo Portocală , sau vreun Șelar … , de ești așa de sigur … !? Știi că uneori , dorind prea mult răul altuia … , cam ai parte de el … !?

  2. Dl. PRESEDINTE Johannis a obtinut la scrutinul popular 6.100.000 (peste 6 milioane) de voturi! cca.33% din numarul total de alegatori (cca.18.3 mil)din Romania;
    Tariceanu cu toti ai lui+PSD cam 3.000.000 voturi adica mai putin de jumatate decat Dl.KWJ!
    deci, cum nu-i este rusine si sa vorbeasca despre o competitie intre ei si Dl. PRESEDINTE? evident ca vor pierde rusinos!! in alegeri directe niciun PSDeu-ALDEeu nu va obtine peste 4 mil. voturi!adica max.60% din ce poate dl.Johannis; aritmetica e simpla, dar manechinul nu o intelege!

    • Le-ai numărat dumneata ? Eu sunt sătul de aritmetica impusă Romăniei de către autorii loviturii de stat din dec. ’89 … ! Această aritmetică a făcut să rămănem fără pămănt , ape , păduri , resurse minerale și hidrocarburi , cu economie distrusă , și fără identitate ! Tuturor delatorilor lui Tăriceanu , sclavi ai călăilor Romăniei … , uitați-vă în oglindă … , sunteți niște monștri ! Vă vor blestema din mormănt cei ce au murit pentru țară … , bătrănii , copii și cei ce au trudit ca această țară să aibă ce pune pe tavă … , să fie furată și valori de sute de miliarde de euro să apuce calea străinătății … !

    • „cet”, ti-ai ales un pseudonim falimentar, aproape toate CET-urile din tara functionand deficitar! Sa-ti intre in
      dovlecelul gaunos ca impricinatul a castigat pe calculator. Nici macar la aritmetica nu esti tare fiind obisnuit cu
      firfirici. Postezi cu diverse pseudonime aceeasi tampenie cu pretinsul numar de alegatori ai unui ALOGEN…

  3. Foarte corecta gindirea si exprimarea. Tariceanu ramane un lord al politicii cu adevarat romanesti, din pacate printre { foarte } putinii…

    • Iar tu, mai laurentiu, esti un „lord” al lipsei de bun simt si al timpeniilor .

    • Polio, chelu ‘ isi spuen mana singur in cap. despre tine e vorba nastynastratin aburitorule!

    • Asa e Laurentiu,altii la 70 de ani fac mult mai urat,am experienta cu barbatii!Mie mi-a placut sacoul lui grena ,cred ca doamna l-a ghicit cand l-a trimis la congres cu ambulanta,ca a renuntat la SPP!Cum se zice in Ardeal”bou batran cu baier rosu”!Stii ce e un baier?Si tu ai unul…Pupici!Stela//

    • Ia uite cine răgăie despre lipsa bunului simț … !? Poli24NastratinNas’tyPoli24UnuMărgelatulLămuritorul … ! Sictir .. !

  4. Taricene, tu si cu Daddy, o grija trebuie sa aveti, sa colindati magazinele si sa intrebati „Duduie, un sapun care sa alunece mai greu din mana, aveti?”

    • Nu cred ca sunt pretentiosi la sapun,chiar si soda e recomandata astora!Problema la care te referi este rezolvabila de cei doi viteji:vor face duş spate in spate!Pupici!Stela//

  5. Ha, ha , ha , e disperat ca Instanta Suprema I-A RESPINS IERI , 9-03-2018 , CONTESTATIA in care este acuzat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului . Marturie mincinoasa ? Inseamna ca omul asta minte cum respira , ce credibilitate sa mai aiba pentru a ocupa pozitia nr.2 in Statul Roman ca Sef al Senatului ? Ii e frica de Kovesi ? Pentru ce sa-i mai fie frica , dosarul cauzei se judeca pe fond , Kovesi si-a facut datoria si ramane ca el sa-si gaseasca alt sef de complet de judecata dispus sa se pensioneze la ordin . Taricene , cand vorbeai de la tribuna in Sala Palatului auzeai ” omagiile ” celor de-afara ? TIC-TAC , TIC-TAC , TIC-TAC ….DUMNEZEU NU DOARME !

    • Făs , făs … ! Ia-o pe Koveși acasă … ! Dumnezeu ignoră binevoitori ca tine …

  6. De ce i-ar contrazice Johannis pe cei din CSM care au respins cu 6-0 cererea de revocare a lui Kovesi ceruta de Aburel ? Tariceanu mai are tupeul sa ameninte si sa dea sentinte cand si-o asteapta pe a lui int-un dosar penal in care este implicat ? A auzit el afara vocea protestatarilor cerand demisia lui Johannis ales de peste 6 milioane de cetateni cu drept de vot ? Spera ca Dorneanu , Morar si tot CCR sa joace tontoroiul pentru niste penali cand o tara intreaga ( exceptand hotii si mafiotii politici ) asteapta scanteia sa declanseze iadul ? Cei din CCR au simtul masurii , realizeaza cand e groasa si se dezic de balasturi !Statul Paralel A MURIT , sa-l intrebe pe Dragnea care s-a intersectat Statul Paralel cu rat si gata parlit si a baut tuicuta fiarta cu Maior , Coldea et.comp .

    • Ba „cet”, te mai cheama si „serios?”? Esti o adevarata orchestra de postaci securisti de „dreapta”!

  7. Acum ,de cand a fost propus „catindat”la Presedentie din partea partiduletului ALDE care incape intr-un trenulet,si-a adecvat si discursul:”statul de drept,vom lupta pentru drepturile românilor,al doilea mandat,etc Ma mir ca nu a cazut din pat..scuze..de la tribuna,altii la varsta lui sunt mult mai rau…

    • ALDE va depasi in curand PDL. Deocamdata ALDE are 13% in sondaje,iar PDL 16% in chiuretaje !

    • @Lili Lamuritorul : s-a dat liber si la balaceanca in cinstea congresului?hal de postare …

  8. Acest presedinte trebuia suspentat cam din prima luna de la alegere,tinind cont ce a facut cu retrocedarile ilegale catre fundatia nazista !

    • Din păcate unii nu au văzut obârșia nazistă(sau nu au vrut să o vadă)iar acum îi înalță osanale.Ăștia cu mintea scurtă care l-au votat în draci pe Neamț se erijează în mari democrați.Halal să le fie.

  9. Tariceanu are dreptate. Actuala epoca „globalista” reprezinta esenta a ceea ce e mai rau pentru Romania. Institutii aservite strainilor pentru a putea jefui in voie tara asta…

    • Mai gaspadina, tu inca nu stii cine a jefuit tara asta, tu nu te uitzi la „baronii” ciumeirosii cum totzi au ajuns multimilionari ca simbriashi la stat, iar „seful” lor „feceoru de meletzian di Tiliorman” ajunsw deja multimiliardar in parai, cu „investitzii” prin Madagascar, samba Do Brasil, si care si-a trecut pe nume propriu si cateva „halci” din Romania?! Panimaesh?! Pupici, de la „stalin si poporul rus”!

    • Nu tariceanu al tau a adus Ford in Romania ?A luat 2 milione euro numai prin notariatul familiei!! Uiti usor,vezi cum e cu dezghetatul…

  10. Despre tariceanu numai de bine ca despre toti cei trecuti pe lumea cealalta .

    • „Gringo”, nu e frumos sa-l acuzi pe drept de nazism si pe nedrept ca „ales in draci de romani”!?!?. A fost ales in
      draci de serviciile vandute Moscovei via Langley prin stingerea…BEC-ului!!!

  11. iohannis si-a semnat sentinta cu froarte multi ani inainte cind la o bauta cu pretenarii ar fi declarata ca nu pleaca n germanica ca are niste lucruri de facut aici. asa n-a nascut primarul iohannis, o pierdere de timp, si a performat pna ce in anul 2014 fu decorat de presedintele germanicii pentru merite deosebite! care sa fie acelea? sint sigur ca coldea ne-ar putea lamuri misterul.

    • „Cata”, impricinatul a uitat sa spuna atunci cine i-a dat ordinul de ramanere in tara pentru recuperarea patrimoniului
      nazist. Primarii nu se nasc, unii sunt pusi special in functii pentru a asigura capitalizari abuzive ale politrucilor.
      Numai posedand functia de primar putea presedintele organizatiei neonaziste sa-si adjudece patrimoniul nazist!!! Asa
      ca agentul a fost intr-o misiune pe care indeplinind-o cu brio, a devenit o varianta de locatar in Deal!!! Coldea l-a
      pus intradevar, dar executa un ordin, al lui Basescu si de aceea acesta l-a sacrificat, Piratul fiind cunoscut pentru
      lichidarea in stil Gingis Han a slugilor care-i construisera…fortareata secreta, STATUL SECURIST PARALEL!!!

  12. Tariceanu e singurul politician de top care nu s-a murdarit cu statul paralel: nici la porc nici in sufragerie. Bravo Tariceanu, asa vorbeste un patriot!

  13. Sa nu ne mintim C.P.Tariceanu este un politician mult, mult, peste sotul doamnei Carmen ! Zicerea asta a domnului Tariceanu cu:„Iohannis își va semna sentința” nu cred ca ” persoana umana ” care ocupa jiltul Cotrocenilor intereseaza ca soarta pe majoritatea romanilor, lamuriti azi ce hram poarta cel, alintat poreclit: ” Palton Voda ” ! In rest multe vorbe veninoase ale slugilor omului din Dealul Cotrocenilor la adresa domnului C.P.Tariceanu care cred ca merita aprecierile romanilor !

  14. Johanis si-a semnat de mult sentintza dar ce te faci daca va fi numit la Consiliul Europei unde va vorbi despre tara in care s-a nascut la fel ca macovei?
    Si asa ne zambeste arogant de la inaltimea functiei actuale, si asa spune cu dezinvoltura ca nu a auzit despre grozaviile de la DNA Ploiesti.

  15. Ce trebuie să mai facem pentru a demonstra unora aflați sub aburii alcoolului că Johannis lucrează împotriva intereselor de stat ale României? Pornind de la indiferența afișată, lipsa de preocupare pentru interesele țării și până la atacurile deplasate, departe de un om de stat, la adresa Parlamentului, membrilor guvernului și politicienilor de la putere, totul se desfășoară numai pentru a frâna mersul înainte al României. Păcat, începutul mandatului s-a dovedit a fi promițător, dar s-a fâsâit repede, intrând în jocuri murdare, marca Băsescu. Că nu o revocă din funcție pe Luluța este de înțeles, la ce poate scoate aceasta din gușă (nu de la Cosmin) la adresa lui și pe ce dosare stă ea cu … dosul.

    • Escule, nimic nu a fost promitator in afara fazei electorale cand se chinuia sa-si schimonoseasca mutra bruta intr-un
      pretins zambet, de la bun inceput in functie aratandu-si adevarata fata de dusman al Romaniei…

  16. TARICEANU E UN NIMIC. UN TALHAR CARE SE INFRUPTA PRIN POLITICA, DIN AVUTUL TARII.

    • „john”, sictir, pardon…Brexit! Scuze poporului britanic pentru asocierea cu un securist de cea mai proasta calitate…

  17. Johannis nici nu are încotro în măsura în care are de ales între a fi mazilit de Codruța sau de pesedei: și e mai mult ca sigur că va prefera ca și băsescu ultima variantă, în speranța ajutorului neprecupețit de afară.

  18. buna,
    Ce sa mai zicem? Unul a pus talpa pe un partid si-l scufunda in mizeria dictaturii personale,altul la Cotroceni, „il vedem si nu e” iar motociclistul a ratacit drumul. Asta meritam! Ce tara ! Ce tara ! „Doamne ocroteste-i pe romani”!

  19. Și-o semna el sentința , dar , mai rămăne să fie de acord și părinții lui de la Washington și Bruxelles … ! Și , cum e nevoie de un ticălos , puțin probabil să-l abandoneze …

  20. @Ce opinii aveți despre fapul că parlamntaru’ Tăriceanu face intervenții publice pentru înlocuirea de persoane din conducerea unei instituției, ce are „treburi” cu Ministerul Public și cu CSM, parlamntaru’ Tăriceanu neavând astfel de atribuții care să îi permită asemenea întevenții în funcționarea acelei instituții ?

  21. @Ați remarcat totuși că parlamentaru’ Tăriceanu zice doar de Kovesi, nemenționându-i deloc pe cei despre care se zice că ar fi încălcat legea ?

  22. Deci, discursul politic al lu’ parlamentaru’ Tăriceanu, ar fi despre doamna Kovesi și despre „statul paralel” , din care e doamna Kovesi cea importantă, că zice parlamentaru’ Tăriceanu că DNA nu funcționează cum și-ar dori parlamentaru’ Tăriceanu ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.