Teodorovici: E o decizie normală, politica nu se face pe bază de prietenie

Eugen Teodorovici a declarat, luni, că va vota moțiunea de cenzură.

Senatorul PSD spune că decizia este una normală și că politica nu se face pe bază de prietenie.

„Dacă știți foarte bine, am și semnat-o ieri, alături de ceilalți colegi din Senat. Cred că este o decizie normală, având în vedere că ceea ce se întâmplă astăzi trebuie să înceteze cât mai repede pentru ca noi, politicienii, cei care am fost aleși în Parlament, să putem să avem un Guvern validat de către partidul sau de către coaliția care a câștigat în decembrie alegerile și cred că este o decizie normală”, a afirmat Teodorovici.

Orice discuție care ține de PSD trebuie purtată în interiorul partidului

„Eu sunt de părere că orice discuție care ține strict de PSD trebuie să fie purtată în interiorul partidului. Deja această discuție sau dispută între liderii sau membri ai PSD, dusă între PSD și Guvern nu cred că este un lucru normal, pentru că la Guvern trebuie să fie un loc de unde se guvernează o țară întreagă, și nu un loc de unde să se prezinte puncte de vedere, opinii vizavi de anumite păreri sau opinii față de disputele sau discuțiile din cadrul partidului”, a mai spus Teodorovici.

Întrebat în legătură cu faptul că este considerat un prieten al lui Victor Ponta, Teodorovici a spus: „Nu se amestecă aceste lucruri, politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe baza unor principii foarte clare și care să aibă, în principal, în centrul lor interesul național, interesul românilor”.

De asemenea, Teodorovici s-a declarat convins că președintele Klaus Iohannis va nominaliza un premier de la PSD, deoarece în Parlament există această majoritate parlamentară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.