Trei dintr-o lovitură! Răzbunarea lui Ghiță pe DNA

Sebastian Ghiță a fost achitat pe linie de judecătorii de la ICCJ, într-un dosar în care era judecat alături de șefi din Poliție. Decizia judecătorilor poate fi atacată cu apel.

Ghiță scapă de unul dintre mandatele de arestare…

Practic, judecătorii au distrus din temelii dosarul întocmit de DNA. Pe lângă achitări, Sebastian Ghiță scapă și de unul dintre mandatele de arestare. Acest mandat va fi restituit Ministerului Justiției, potrivit informațiilor știripesurse.ro.

Judecătorii au revocat și măsura sechestrului…

De asemenea, judecătorii au ridicat sechestrul asupra bunurilor lui Sebastian Ghiță, iar autoritățile îi vor restitui cauțiunea de 54 de milioane de lei. Această sumă va fi restituită doar după sentința definitivă.

„Acesta este tipul de lovitură după care, în mod natural, conducerea Parchetului din România demisionează. Asta se întâmplă în orice țară liberă”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Reamintim că Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată în acest dosar pentru două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, două infracţiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. Daca si Udrea va fi achitata inseamna ca putem canta vesnica pomenire a DNA-ului! Au facut pe bani grei incasati in asa fel incat sa scape toti marii hoti din Romania, adicatelea sunt blat cu mafiotii! Inalta tradare este o acuzatie minuscula!

    • Deciziile sunt ale judecatorilor, nu ale procurorilor. La fel si blaturile…

  2. Dat fiind faptul ca pentru atat de multi bani,DNA-ul n-a fost in stare sa produca probe autentice(ca la alea false se pricepe de minune),cred ca are dreptate b chiriac ca astia trebe sa zboare,d’a si ala din Cotroceni care e multumit de activitatea DNA,pana peste poate.

  3. Foarte bine! Mi-l amintesc inainte de plecare cand canta si zicea ,,Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem aici, pe veci, stapani! Curaj, romani!”. Deci, mai departe, curaj!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.