Trenuri suplimentare pentru cei care vor să meargă la funeralii

Foto Cotidianul

CFR Călători suplimentează, sâmbătă, capacitatea de transport pe ruta Bucureşti Nord – Curtea de Argeş şi retur, pentru pasagerii care vor călători la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai, a anunțat compania într-un comunicat.

Astfel, la ora 11:30 va pleca din Gara de Nord Bucureşti trenul IR 1785, suplimentat cu două Săgeţi Albastre, cu sosiri în Piteşti la ora 13:26 şi în Curtea de Argeş la ora 14:29, având opriri în toate staţiile din parcurs conform mersului de tren, iar la ora 18:10 va pleca din Curtea de Argeş trenul suplimentar IR 12122, cu sosiri în Piteşti la ora 18:55 şi în Bucureşti Nord la ora 20:37.

De asemenea, în funcţie de cererile de trafic, CFR Călători poate suplimenta operativ capacitatea de transport spre /dinspre Curtea de Argeș.

CFR solicită pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, pot apela numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau se pot adresa personalului din stații.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.