TVR, prima reacție în cazul Emma Zeicescu

Societatea Română de Televiziune a transmis joi, în legătură cu punerea sub urmărire penală a prezentatoarei Emma Zeicescu de către DIICOT, că va lua „toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”.

Jurnaliştii Ema Zeicescu (TVR) şi Cătălin Popa (Realitatea TV) sunt urmăriţie penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, a anunţat joi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Societatea Română de Televiziune a transmis că nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce o priveşte pe Emma Zeicescu. SRTv va lua o decizie în cazul prezentatoarei în conformitate cu legea.

„Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil. Societatea a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat. SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”, a transmis televiziunea publică.

Conform DIICOT, pe 11 august 2018, „în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”.

viewscnt

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Hotarati.va. In Constanta la Neversee cum anunta alte media, sau in Buftea la Summer Well.O tzigare cu canabis in amestec cu tutun, chiar si pentru consum propriu, putea fi gasita si pe jos. Pe ala insolventul Realitatii il cheama Claudiu si nu Catalin, chit ca latra si improsca venin anti guvernamental ca si celelalt consumstor fost la meteo A3 si ajuns vedeta lor, la comanda lui Gusha si Batistuta-Tartacuta alalal cum l.o chema. PS: Nu cumva e o comanda politica, cand se stie ce se practica la toate astea, UNTOLD, NEVERSEE, SUMMER WELL, etc.

  2. Ce mai combatea EMMA, ce dreptate facea, ce pedepsea coruptii din PSD… Ce ii mai baga in puscarii… ca doar la Realitatea a invatat bine si apoi a fost infiltrata in campul tactic TVR… Acum asta este , poate scapa fara celula, dar tot puscarie sa strige si cand este vorba de ea……

    • Eu am ramas cu gura cascata cand am vazut ca cei de la TVR a extras-o din campul tactic de la Realitatea TV pe Emma (stapana iadului) si au angajat-o la TVR.Combatea bine la fel ca Rifai si am zis ca poate m-am imbatat de nu vad bine. Cine stie daca nu si Rifai e mare consumatoare de iti vine sa arunci tv-ul pe geam cand o vezi.

  3. respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. SRI cum comenteaza?! consumul de canabis e obligatoriu la descoperiti?!!!

  5. Daca va uitati la toti pe care ii vedeti zi de zi la televiziunile romanesti , cum se manifesta si cit de bine dispusi sint,sa fiti siguri ca nici astia nu sint ingerasi.
    Mircea Badea vi se pare ca este normal asa dupa cum se manifesta ?

  6. Zeicescu e Pa.
    Problema nu e ea, problema e ca TVR se deovedeste a fi din plin cam tactic la acoperitzilor SRI aidoma Realitatea TV.
    Auzi la ei „nu am fost informatzi oficial”.
    Daaaa DIICOT a pus pe site ?
    A pus !
    Deci se cheama ca a informat oficial.
    Ce trebuia sa faca mai mult ?
    Sa publice in monitorul oficial ?
    Sa organzieze manifestatzie de protest cu strigare de lozinci shi mult urlet hastagian de la Angi acolo in fatza la TVR ?
    Ce ?
    Ca daca eu am o firma de spalat pocoave la cai shi sunt anchetat de PITICOT asta ca am faptuit sau nu ceva, ce, ar fi trebuit PITICOT sa trimita hartie oficiala la totzi clientzii firmei mele ca uite ba noi il anchetam pe asta ?

    Eu cred ca nu ca asta nu e treaba lor ci e treaba ta daca vrei sau nu sa ai relatzii contractuala cu totzi drogatzi penali sau pardon nu chiarcu totzi doar cu baietzii si fetele cu ochi albastri nu asha ?

    Iar daca vrei ca asa e ordin pe unitatea de „descoperitzi” din presa ca drogangeala nu conteaza la ai nostri, atunci nu asha, e cu placere.
    Deci daca maine ala de a scris tzidula de la TVR nu este demis pentru dementza crunta, abuz fatzis shi neglijentza in serviciu atunci e evident pentru noi totzi ca are acelashi stapan care este si al Emei Zeicescu.
    Shi ca ii tzine spatele comitzand infractziunea PENALA de neglijentza in serviciu.
    Penali, PENALI, PENALI, PENALI, daaaa penalii nostri nu-i asha ?

    PS „fara penali” e valabil doar la ei politcienii lor nu e valabil shi la jurnalistii nostri ?
    Hahahahahahahahahaha.
    Cat suntetzi de penibili cat va datzi peste cap sa orice mai putzin prezumtzia de nevinovatzie.
    Pai daca n-a fost sa fie prezumtzie de nevinovatzie la EI ….. cum sa fie la VOI nu asha?
    Mai astia intorshii cu cheitz acare credetzi ca va tzine loc de creier.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.