”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. Cătălin Botezatu a răbufnit: Ești foarte vulgară

Emisiunea "Bravo, ai stil! All Stars" de miercuri, 14 februarie, este dedicată Zilei Îndrăgostiților.

Bravo, ai stil! All stars, 14 februarie. Miercuri, concurentele și-au ales ținute pentru Valentine's Day. Concurenta care a stârnit cele mai multe controverse, prin prisma vestimentației alese, este Emiliana, care a "întruchipat-o" pe celebra artistă Nicki Minaj.

Bravo, ai stil! All stars, 14 februarie. Spre surprinderea Emilianei, reacțiile declanșate în platoul emisiunii, odată cu prezentarea ținutei, nu au fost pe măsura așteptărilor concurentei. "Ești foarte vulgară, ești foarte decupată, chiar și pentru Nicki Minaj!", i-a spus Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro. Cum va arăta controversata ținută aleasă de Emiliana și cum a fost apreciată ea de jurați aflați miercuri la "Bravo, ai stil! All Stars".

[citeste si]  

Bravo, ai stil! All stars. Amintim că, în gala de sâmbătă, a plouat cu note de 4 și 5, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. De asemenea, amintim că pe primul loc s-a clasat Iuliana, în urma voturilor telespectatorilor. A primit și trei steluțe bonus. Surpriza a venit însă din partea Ilincăi Vandici. "Această gală este fără eliminări", a spus prezentatoarea la finalul emisiunii de sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel