Dinamo: Rivaldinho, la schimb cu un român

Rivaldinho. Sursă foto: GSP
Rivaldinho. Sursă foto: GSP

Dinamo i-a pus pe lista de transferuri pe Rivaldinho, Bokila și Oliva. Câinii sunt pe care să realizeze un schimb surpriză cu un club bulgar.

Rivaldinho e pe picior de plecare. Levski Sofia îl consideră pe Rivaldinho o mare speranță a fotbalului european și este interesată de serviciile brazilianului, scrie site-ul bulgar sportal.bg.

Levski Sofia ar fi dispusă să-l ofere la schimb pe Neluț Roșu, care nu mai intră în planurile antrenorului Delio Rossi. În plus, și mijlocașul român și-a arătat interesul de a juca la Dinamo, notează GSP.

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de Transfermarkt în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

"Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie, care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde"
Neluț Roșu, pe 1 ianuarie la TV Telekom Sport

6 goluri în 37 de meciuri a bifat fiul celebrului Rivaldo la Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel