Sediul PSD Constanța are înrămat pe un perete o fotografie cu chipul liderului de partid, Liviu Dragnea, iar secretarul general al organizației nu vede în acest lucru ceva rău, îndemnând liberalii să procedeze la fel cu chipul lui Ludovic Orban.

Pe vremuri, în orice clasă de Grădiniță, de Școală, în orice birou, din orice Instituție era obligatorie prezența tabloului marelui conducător de partid. Astăzi, în 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. In zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleași  tabloul își are locul său sacru, de unde TOVARĂȘUL îi veghează pe supuși", a scris Adi Barză, cel care a postat fotografia pe Facebook.

Internautul face o comparație între poza din sediul PSD Constanța și o altă fotografie în care într-o sală de clasă este pe perete chipul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat pentru publicația Ordinea.ro că fotografia este reală, iar cei de la PNL ar trebui să le urmeze exemplul.

"Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci.