Exclusiv. Ce spune Teo despre slăbit și ce vrea să mai retușeze la ea?

Exclusiv. Ce spune Teo despre slăbit și ce vrea să mai retușeze la ea?

Teo Trandafir este de nerecunoscut. Prezentatoare a slăbit zeci de kilograme și pare că are de gând să nu renunțe până nu atinge greutatea ideală. Mai mult, Teo a trecut recent și printr-o problemă de sănătate.

În urmă cu o lună, prezentatoarea emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, a speriat pe toată lumea atunci când a anunțat că va suporta o nouă operație. A fost vorba despre o intervenție chirugicală laparoscopică, pentru a scăpa de o hernie abdominală. Mă simt ecepțional de mult nu mai mam simțit așa de bine M-am temut de operație mult mai mult decât ar fi trebuit, dar s-a rezolvat. Acum sunt pregătită pentru orice!”, a povestit Teo pentru EVZ. 

Mănâncă orice, dar slăbește 

Vedeta Kanal D a vorbit și despre slăbirea spectaculoasă și a dezvăluit că, pentru prima dată după mulți ani, nu ține niciun regim și nici nu mai este preocupată să numere caloriile. Nu țin regim alimentar Miam făcut o operație de micșorare de stomac și îmi permite să mănnc orice, în cantități mici. În urma acestei operații nu mai ești nevoit să ții regim alimentar pentru că poți mânca orice, în cantități mici. Niciodată nu am mâncat ca acum: ciocolată, chiftele, cartofi. Înainte țineam foarte multe diete încât m-am săturat de numărul lor. Acum, dimpotrivă, nu mai țin niciuna”, spune Teo. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Se gândește la modificări

Întrebată ce ar vrea să mai schimbe, Teo Trandafir a vorbit în premieră despre o posibilă intervenție estetică. „Nu cred în oamenii care se pricep la orice, prin urmare, în jurul vrstei de 50 de ani va trebui să mă consult cu esteticianul și să îmi confirme sau nu dacă va fi nevoie de o «modificare», a concluzionat Teo.