Mesaj emoționant în memoria Aurei Ion! Astăzi, ea ar fi terminat facultatea!

Mesaj emoționant în memoria Aurei Ion! Astăzi, ea ar fi terminat facultatea!

Sora regretatei studente la Medicină, care și-a pierdut viața anul trecut, în cumplitul accident aviatic din Munții Apuseni, în care a murit și pilotul Adrian Iovan, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, ar fi fost o zi importantă pentru ea! Termina 6 ani de facultate! Din păcate, avem doar un gust amar și o tristețe nemărginită! Îmi este greu să cuantific acest lucru! Cum, în fiecare zi, îmi este greu să cuantific lipsa ei! ‪#‎auraion“, a scris Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.

La mai bine de un an și jumătate de la moartea Aurei Ion și a pilotului Adrian Iovan, circumstanțele producerii accidentului aviatic în care cei doi și-au pierdut viața nu au fost încă elucidate. Iar scandalul care a urmat e departe de a se stinge.

În luna mai, Omniasig anunța că plătit familiei studentei la Medicină despăgubirile datorate în urma accidentului din Munții Apuseni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia Aurei Ion anunța, însă, susținea că plata în cazul decesului Aurei Ion s-a făcut abia după ce familia studentei la Medicină ar amenințat că va da societatea în judecată.